Καλάθης: «Όταν βρεθούμε μεταξύ μας μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό»

Καλάθης: «Όταν βρεθούμε μεταξύ μας μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό»

Φάνης Παναγιώτου
Καλάθης: «Όταν βρεθούμε μεταξύ μας μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό»
Ο Νικ Καλάθης σχολίασε την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στη νέα Euroleague, ενώ παράλληλα υπογράμμισε τους στόχους του "Τριφυλλιού" τη νέα σεζόν.

«Αισθάνομαι υπέροχα που βρίσκομαι πίσω. Σε αυτό το σύλλογο έχω πολλές καλές αναμνήσεις και η επιστροφή μου στην Ευρώπη και σε αυτήν την ομάδα δεν αποτέλεσε πρόβλημα για μένα. Δεν ήταν δύσκολη απόφαση», τόνισε αρχικά ο Νικ Καλάθης για την επιστροφή του, ενώ για το ρόστερ του Παναθηναϊκού σχολίασε: «Διαθέτουμε καλούς παίκτες. Οι παλιοί, οι «παππούδες» όπως ο Διαμαντίδης και ο Φώτσης έχουν πετύχει πολλά στην καριέρα τους, ενώ οι νεαρότεροι διαθέτουν πολύ ταλέντο όπως ο Βασίλης και ο Γιώργος (Χαραλαμπόπουλος, Παπαγιάννης). Αν τα συνδυάσουμε σωστά όλα αυτά τότε θα γίνει κάτι καλό. Ο στόχος είναι να βελτιωνόμαστε διαρκώς, κάθε μέρα. Όταν βρεθούμε μεταξύ μας μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό».

Η Sportingbet σου επιστρέφει τα χρήματά σου αν ο Διαμαντίδης σημειώσει περισσότερους από δέκα πόντους στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λοκομοτίβ Κούμπαν.

Όσο για τη νέα Euroleague, είπε: «Είναι ένα καλό, δυνατό γκρουπ. Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται πάντα ψηλά διεκδικώντας το τρόπαιο, η Λοκομοτίβ επανέρχεται στην Ευρωλίγκα, όλες οι ομάδες είναι υπολογίσιμες. Σε αυτό επίπεδο όλοι μπορούν να πετύχουν νίκες και για μας είναι σημαντικό να γινόμαστε καλύτεροι για να πετύχουμε τις νίκες».

Ο Νικ Καλάθης αναφέρθηκε και στους στόχους του "Τριφυλλιού": «Ο στόχος είναι πάντα ο ίδιος φορώντας αυτή τη φανέλα. Ο στόχος είναι να νικάς. Ο όλος οργανισμός, η διοίκηση, η ομάδα είναι φτιαγμένοι έτσι. Θέλουμε να νικάμε και να ανταγωνιστούμε για το ελληνικό πρωτάθλημα και την Euroleague. Προφανώς αυτοί είναι οι στόχοι, για αυτό ήρθαμε όλοι. Μπορούμε να το πετύχουμε εφόσον γίνουμε καλύτεροι».