Η... συγγνώμη του Σάκοτα σε Λουκά & Κάρτερ!

Στέλλα Παπαδοπούλου
Η... συγγνώμη του Σάκοτα σε Λουκά & Κάρτερ!
Ο Ντράγκαν Σάκοτα λυπήθηκε που έχασαν την ευκαιρία να ξεκινήσουν νικηφόρα στο ΕuroCup και ζήτησε συγγνώμη στους Μαυροκεφαλίδη και Κάρτερ που τους... ξέχασε στο παρκέ.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε μετά την ήττα: «Χάσαμε μια ευκαιρία να ξεκινήσουμε με νίκη σ' ένα σημείο που δεν είμαστε σε φόρμα. Ψάχνω να βρω κάποια παιδιά που μπορούν ν' αντέξουν σε όλο το παιχνίδι. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι οι νίκες σε αυτό το σημείο. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος είναι μια πολύ καλή ομάδα.

Δεν είχαμε λύση για τον Μίτσελ. Παίξαμε πιεστική άμυνα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ξεκινήσαμε καλά, φαινόταν να ξέρουμε τι θέλουμε. Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι και λυπάμαι που χάθηκε μια τέτοια ευκαιρία. Έχουμε χρόνο να διορθώσουμε αυτό το αποτέλεσμα στο Εurocup.

Σε καμία περίπτωση δεν είχα σχεδιάσει έτσι το παιχνίδι. Είπα και συγγνώμη στο Λουκά και τον Κάρτερ, γιατί δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι μπορεί να έχουν παίξει περισσότερα από 30 λεπτά. Είναι πολύ δύσκολο να εφαρμόσεις στο παιχνίδι πράγματα που δεν είχες σκεφτεί καθόλου. Με τόσους τραυματισμούς, μόνο πρώτη πεντάδα δεν έχω μπορέσει να βρω.

Περνάμε μια περίοδο που περιμένουμε τον Κατσιβέλη. Οι ψηλοί κράτησαν την άμυνα σήμερα. Σίγουρα εύχομαι να είμαστε σύντομα όλοι στην προπόνηση. Λυπάμαι που δεν πήραμε τη νίκη».