Σάκοτα: «Πρέπει να νικήσουμε»

Φάνης Παναγιώτου
Σάκοτα: «Πρέπει να νικήσουμε»
Ντράγκαν και Ντούσαν Σάκοτα μίλησαν για το ματς με την Κράσνι Οκτιάμπρ (14/10, 19:00) κι έστειλαν μήνυμα νίκης ενόψει της πρεμιέρας του Eurocup.

«Είναι μια πολύ δυνατή διοργάνωση. Όλοι οι αντίπαλοί μας είναι ισχυροί. Ο δικός μας στόχος είναι να βρισκόμαστε στην τετράδα του ομίλου μας και να προκριθούμε. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα δυνατό ρόστερ, καλύτερο από πέρσι, και τα καταφέραμε. Η Κράσνι είναι μια καλή ομάδα, αλλά θα πρέπει να νικήσουμε», ανέφερε ο head coach της Ένωσης.

Ο γιος του και αρχηγός της ΑΕΚ, Ντούσαν, είπε: «Είναι μια ιστορική στιγμή για την ΑΕΚ. Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που η ‘βασίλισσα’ έπαιξε στην Ευρώπη για τελευταία φορά. Παράλληλα ο αγώνας με την Κράσνι είναι πολύ σημαντικός. Είναι ένα παιχνίδι-κλειδί που θα μας βοηθήσει να πάρουμε την πρόκριση. Ο όμιλός μας θυμίζει… Ευρωλίγκα. Όλες οι ομάδες, με εξαίρεση την Κράσνι και τη Χάποελ, έδειξαν και πέρσι την αξία τους και έχουν μεγάλα μπάτζετ και ισχυρά ρόστερ. Δεν είμαστε φαβορί, αλλά είναι καθήκον μας να νικήσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.