Σάκοτα: «Καλύτεροι με την επιστροφή των τραυματιών»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Σάκοτα: «Καλύτεροι με την επιστροφή των τραυματιών»

bet365

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν έκρυψε πως τον πείραξε η ήττα από τον Άρη κι ευχαρίστησε τον κόσμο που πήγε στο γήπεδο, αν κι ελπίζει στο μέλλον να δει περισσότερο.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ανέφερε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «H πρεμιέρα έχει πάντα άγχος. Μας πείραξε η ήττα με τον Άρη. Είχαμε δώσει μεγάλη σημασία και αλλάξαμε πολλά σχέδια την τελευταία στιγμή. Έχω την εντύπωση πως σκεφτόμασταν πιο πολύ εκείνο το παιχνίδι παρά το σημερινό. Ξεκίνησε ένα πρωτάθλημα με πολλές φιλοδοξίες και κερδίσαμε το παιχνίδι με την άμυνα μας. Μπήκαμε λάθος στο παιχνίδι, δεν παίξαμε στην ράκετα που ήταν αδύναμος ο ΠΑΟΚ. Μετά στην συνέχεια κάναμε άλλαγες και καταφέραμε να περιορίσουμε τον Βασιλειάδη που είχε έξι τρίποντα και έδειξε ότι είναι παίκτης κλάσης. Ήταν μία καλή νίκη, μας βοήθησε και κόσμος και με την επιστροφή των απουσιών θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Για τον κόσμο: «Θέλουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο. Ξέρουμε ότι κι εμείς πρέπει να παίζουμε καλύτερα. Ξέρουμε ότι έχουμε καλύτερη ομάδα από πέρσι. Γιατί δεν έρχεται ο κόσμος δεν το ξέρω. Πέρσι ήμασταν ευχαριστημένοι με την προσέλευση. Στόχος είναι να παίξουμε καλύτερα και ο κόσμος να μας καταλαβαίνει. Ότι έχουμε καλό κόσμο το γνωρίζουμε».

Για τον ρόλο του Γουόρεν: «Περιμένουμε να είμαστε όλοι μαζί και να βγάλουμε συμπεράσματα. Ξαφνικά ίσως ο ίδιος περιμένει περισσότερα πράγματα να κάνει. Φέραμε έναν σκόρινγκ πόιντ γκαρντ, όχι πλέι μέικερ. Του αλλάξαμε τον ρόλο τελευταία στιγμή λόγω των τραυματισμών. Αν είχαμε τον Κατσίβελη και τον Κάρτερ ο ρόλος του δεν θα άλλαζε».

Για την εμφάνιση του Χέρστον: «Το παιχνίδι του Χέρστον είναι μέσα στην ρακέτα. Και στα δύο παιχνίδια οι δύο ομάδες τον κλείσανε αποτελεσματικά. Το παιχνίδι του ήταν περιορισμένο και γι’ αυτό δεν είχε την απόδοση που αναμενόταν».

Παπαντωνίου: «Μας βοήθησε η άμυνα»

Ο Νώντας Παπαντωνίου ανέφερε: «Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και αποδείχθηκε δύσκολο. Και οι δύο ομάδες ήταν καλά προετοιμασμένες. Καταφέραμε να ελέγξουμε το ματς στην μεγαλύτερη διάρκεια του. Μας βοήθησε η άμυνα που είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Έχουμε απουσίες που θα τις καλύψουμε και με δουλειά θα φτάσουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα