Ο Κατσικάρης στο μουσείο του Πέτροβιτς (pics)

Gazzetta team
Ο Κατσικάρης στο μουσείο του Πέτροβιτς (pics)

bet365

Ο Φώτης Κατσικάρης δέχτηκε την πρόσκληση της μητέρας του αείμνηστου Ντράζεν Πέτροβιτς κι επισκέφτηκε το μουσείο του «Μότσαρτ» κατά την παρουσίαση της φανέλας που δώρισε ο Στεφ Κάρι.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός βρέθηκε στο μουσείο του Ντράζεν Πέτροβιτς στο Ζάγκρεμπ, όπου θα φιλοξενηθεί ο όμιλος της Εθνικής στο Eurobasket, μαζί με την οικογένειά του.

Στο μουσείο πραγματοποιούταν η παρουσίαση της φανέλας του Στεφ Κάρι που έστειλε για να τιμήσει τη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς. Την ίδια ώρα ο Φώτης Κατσικάρης βρισκόταν στο παρκέ του γηπέδου για την προαιρετική προπόνηση της Εθνικής, όταν δέχτηκε την πρόσκληση από την Μπιζέρκα Πέτροβιτς: «Μια μικρή ιστορία ένωσε σήμερα τον Ντράζεν Πέτροβιτς, τον Στέφεν Κάρι και τον Φώτη Κατσικάρη. Στο μουσείο που υπάρχει στo γήπεδο με το όνομα του Μότσαρτ του μπάσκετ γινόταν σήμερα η παρουσίαση της φανέλας του πρωταθλητή του ΝΒΑ. Την ίδια ώρα στο παρκέ, ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας επέβλεπε την προαιρετική προπόνηση που υπήρχε στο πρόγραμμα, ενώ η οικογένειά του επισκεπτόταν το μουσείο.

Η μητέρα του Ντράζεν, Μπιζέρκα Πέτροβιτς, κάλεσε τον Έλληνα ομοσπονδιακό προπονητή στην παρουσίαση, μόλις έμαθε για την παρουσία του στο γήπεδο. Και φυσικά ο Κατσικάρης ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση αυτή χωρίς δεύτερη σκέψη και φωτογραφήθηκε, ενώ υπέγραψε και στο βιβλίο επισκεπτών.

Ο Στέφεν Κάρι είχε υποσχεθεί τη φανέλα με την οποία κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή ΝΒΑ στο Μουσείο Ντράζεν Πέτροβιτς, καθώς ποτέ δεν ξέχασε πως το 1992, η Μπιζέρκα τον πρόσεχε, όσο ο πατέρας του, Ντελ Κάρι, έπαιρνε μέρος στο διαγωνισμό τριών πόντων του All Star Game στο Ορλάντο», αναφέρει η ελληνική ομοσπονδία στην επίσημη σελίδα της στο facebook.


 

Τελευταία Νέα