«Εικονική η μεταβίβαση των μετοχών του Παναθηναϊκού»

Gazzetta team
«Εικονική η μεταβίβαση των μετοχών του Παναθηναϊκού»
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποδέχθηκε την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για εικονική μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η Ε.Ε.Α. στη συνεδρίαση της, στην οποία υπήρξαν έντονες αντιδράσεις και διαφωνίες, δέχθηκε την καταγγελία του Ολυμπιακού και με ψήφους 4-2 αποφάσισε να την αποδεχτεί και να ανακαλέσει τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Η καταγγελία αφορά στην εικονική μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο.

Η ανακοίνωση της απόφασης θα σηματοδοτήσει εξελίξεις για τον Παναθηναϊκό και τις οριστικές αποφάσεις για ενδεχόμενη τιμωρία των «πρασίνων» καλείται να πάρει ο ΕΣΑΚΕ.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού απέστειλε την ομόφωνη απόφασή της για το θέμα της εικονικής μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Κέρκυρας, στην ΕΠΟ, τη Super League, την Κέρκυρα και τον Εργοτέλη. Το σκεπτικό επικαλείται το άρθρο 69 και ουσιαστικά προτείνει αποβολή της Κέρκυρας από το πρωτάθλημα.

Ωστόσο την απόφαση πρέπει να την πάρουν τα ποδοσφαιρικά όργανα.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ:

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Αίτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός περί ανάκλησης της από 05.12.2014 χορηγηθείσας άδειας μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ανακαλείται η άδεια μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

2. Α) Εξώδικη δήλωση – Διαμαρτυρία και Πρόσκληση της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί παραβίασης του Κανονισμού Οργάνωσης Λειτουργίας και Διεξαγωγής των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε. (ΚΥΑ 37336/2008, ΦΕΚ Β΄1590) από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Β) Αίτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ περί έγκρισης συμμετοχής της στα έντυπα προγράμματος των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Αναβολή για την Τρίτη 28.07.15 ώρα 12:00, προκειμένου να κληθεί ο κ. Δ. Μελισσανίδης ενώπιον της Επιτροπής προς παροχή διευκρινήσεων.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα