Μπαρτζώκας διετίας στη Λοκομοτίβ Κούμπαν

Gazzetta team
Μπαρτζώκας διετίας στη Λοκομοτίβ Κούμπαν

bet365

Η Λοκομοτίβ Κούμπαν ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με το Γιώργο Μπαρτζώκα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στον πάγκο της Λοκομκοτίβ Κούμπαν θα κάθεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τους Ρώσους να ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οι άνθρωποι της ομάδας, στην ανακοίνωσή τους στέκονται στη διετία του Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό με τον οποίο κατέκτησε την Ευρωλίγκα.

Μάλιστα, στη συνέχεια της ανακοίνωσης, ο Γιώργος Μπαρτζώκας χαρακτηρίζεται ως «ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην Ελλάδα και στην Ευρώπη τα τελευταία δέκα χρόνια».

Ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέι Βεντιτσέβ, είπε: «Χαίρομαι που έχουμε προπονητή έναν από τους καλύτερους των τελευταίων ετών στην Ευρώπη. Η Λοκομοτίβ έχει φιλοδοξίες και θέλουμε να τις πετύχουμε εξελίσσοντας παράλληλα τους νεαρούς Ρώσους παίκτες μας. Ελπίζω οι ικανότητες και η εμπειρία του Μπαρτζώκα να φανούν χρήσιμα σε ματς κλειδιά της σεζόν κι η πορεία της ομάδας κάτω υπό την καθοδήγησή του να είναι σταθερή, φιλόδοξη και επιτυχημένη».

«Για να είμαι ειλικρινής, είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει στα έργα και όχι στα λόγια. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος ενός συλλόγου όπως η ΛΟκομοτίβ Κούμπαν, την οποία θα βοηθήσω να πετύχει τους στόχους στο πρωτάθλημα και στην Euroleague. Η επιστροφή της ομάδας στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης είναι σημαντική και θα πρέπει να καθιερωθεί εκεί. Είναι η τελευταία μέρα που ακούτε από μένα το "εγώ", από εδώ και στο εξής θα υπάρχει μόνο το "εμείς"», τόνισε μεταξύ άλλων ο Μπαρτζώκας.

 

Τελευταία Νέα