Μία ανάσα από Γιανγκ ο Ολυμπιακός! (vids)

Μία ανάσα από Γιανγκ ο Ολυμπιακός! (vids)

Μία ανάσα από Γιανγκ ο Ολυμπιακός! (vids)
Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της δεύτερης μεταγραφής του βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Πάτρικ Γιανγκ.

Εξ αρχής ο Νο.1 στόχος του Γιάννη Σφαιρόπουλου και των συνεργατών του για τη θέση του σέντερ ήταν ο Πάτρικ Γιανγκ. Ο Αμερικανός (γενν. το 1992, ύψος 2.09μ.) έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με τη Γαλατάσαραϊ στην Ευρωλίγκα, καθώς μέτρησε 8.7 πόντους (60.8% στα δίποντα) κι 6.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 17 συμμετοχές (24:29).

Το θέμα, όμως, κόλλησε στην επιθυμία του παίκτη να δοκιμάσει στο ΝΒΑ. Γι’ αυτό κι ήταν προγραμματισμένο να παίξει στο Summer League. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός κι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι επέμειναν και με κομβικές κινήσεις τον έπεισαν να μείνει στην Ευρώπη!

Ο Γιανγκ ακύρωσε τη συμμετοχή του στο Summer League κι οι διαπραγματεύσεις του με την ομάδα του Πειραιά βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο. Σύντομα θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις, όλα δείχνουν, όμως, πως ο Γιανγκ θα είναι εκείνος που θα αντικαταστήσει τον Μπράιαντ Ντάνστον.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα