Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Σλότερ

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Σλότερ

Φάνης Παναγιώτου
Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Σλότερ

bet365

Ο AJ Σλότερ δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ωστόσο έχει ήδη βρει ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος του!

Πέρυσι το καλοκαίρι αποκτήθηκε για να δώσει λύσεις με το περιφερειακό του σουτ κι είχε ορισμένες πολύ καλές παρουσίες μέσα στη σεζόν. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά και πλέον αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.

Ο λόγος για τον AJ Σλότερ (γενν. το 1987, ύψος 1.91μ.), ο οποίος αποχώρησε από τους “πράσινους”, όπως ενημέρωσε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς που τον εκπροσωπεί. Παράλληλα, ο Ραζνάτοβιτς τόνισε πως ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος, κάτι που σημαίνει πως ήδη έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του! Πού βρίσκεται το μέλλον του; Όλα δείχνουν στην Τουρκία και συγκεκριμένα στη Μπάνβιτ.

Στην Ευρωλίγκα της σεζόν που τελείωσε, ο Σλότερ είχε 9.7 πόντους (36.7% στα τρίποντα), 2 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ κατά μέσο όρο.

Βέβαια, το συγκεκριμένο γεγονός δεν αποτελεί… είδηση, καθώς ο Παναθηναϊκός (σ.σ. είχε την option) αν ήθελε μπορούσε να κρατήσει τον παίκτη μέχρι τις τελευταίες ώρες, κάτι τέτοιο όμως, δεν θα γινόταν, συνεπώς ο Αμερικανός θα ήταν έτσι κι αλλιώς free agent.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα