Πρέλεβιτς: «Στα δύσκολα δίπλα μας ο Σαββίδης»

Πρέλεβιτς: «Στα δύσκολα δίπλα μας ο Σαββίδης»

Gazzetta team
Πρέλεβιτς: «Στα δύσκολα δίπλα μας ο Σαββίδης»

bet365

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ευχαρίστησε όσους βοήθησαν τον ΠΑΟΚ όλη τη χρονιά και κυρίως τον Ιβάν Σαββίδη, που ήταν πάντα κοντά τους στα δύσκολα...

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης από την ομάδα του:

Για την συνομιλία που είχε με τον κ. Λάσκαρη: «Μας έδωσε συγχαρητήρια, εμείς του ευχηθήκαμε καλή δύναμη και καλή τύχη στο έργο του. Χρειαζόμαστε ΠΑΟΚ και Άρη στο μπάσκετ, αυτή τη στιγμή το άθλημα βασίζεται σε δύο ομάδες, κάτι που δεν είναι καλό».

Για την 3 θέση σχολίασε: «Ελπίζουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η 3η θέση να μας φέρει κάτι καλό. Περισσότερα έσοδα, κάτι άλλο, είμαστε μία διοίκηση πρωτοδικείου και πρέπει να βρούμε λύση».

Για την βοήθεια από Σαββίδη και Κοντομηνά: «Εγώ πρέπει να ευχαριστήσω αυτούς που είναι δίπλα μας, όπως ο κ. Κοντομηνάς. Μας έχει δείξει εμπιστοσύνη και είναι βασικός χορηγός μας. Και πάνω απ όλα τον κ. Σαββίδη. Σε κάθε δύσκολη στιγμή μας βοηθάει, παίρνει ο ίδιος την πρωτοβουλία. Αυτή η επιτυχία της ομάδας είναι και δική του. Δεν μπορώ να πω αν θα εμπλακούν. Για εμάς είναι σημαντικό να ξέρουμε πως όταν είμαστε δύσκολα, υπάρχουν κάποιοι που μας βοηθάνε».

Για την επόμενη σεζόν επεσήμανε: «Από τον Δεκέμβριο δουλεύουμε την επόμενη χρονιά. Εξαρτάται και από τους παίκτες. Είναι σίγουρο πως θέλουμε να κρατήσουμε τον κορμό. Είναι δύσκολο γιατί οι παίκτες έρχονται στον ΠΑΟΚ και παίρνουν υπεραξία».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα