Η επιστροφή, ο Κάρι, οι rookie προπονητές κι άλλα ρεκόρ! (pics)

Η επιστροφή, ο Κάρι, οι rookie προπονητές κι άλλα ρεκόρ! (pics)

bet365

Ο μοναδικός Στεφ Κάρι, η επιστροφή μετά από 40 χρόνια και το μοναδικό ρεκόρ που πέτυχαν οι προπονητές! Δείτε τι σημαίνει η πρόκριση των Γουόριορς & των Καβαλίερς στους Τελικούς του ΝΒΑ!

Οι Καβαλίερς “σκούπισαν” τους Χοκς, οι Γουόριορς πέταξαν… έξω τους Ρόκετς και πλέον ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη σειρά των Τελικών του ΝΒΑ.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι πέτυχε ορισμένα μοναδικά ρεκόρ, πολλά από τα οποία ίσως δεν σπάσουν ποτέ! Πρωταγωνιστές οι δύο προπονητές και -ΦΥΣΙΚΑ- ο Στεφ Κάρι, που φέτος έχει.. βαρεθεί να πετυχαίνει ρεκόρ!

Δείτε αναλυτικά:

*Οι Γουόριορς επιστρέφουν στους Τελικούς μετά από 40 χρόνια. Το μεγαλύτερο κενό διάστημα στην ιστορία του ΝΒΑ.

*Οι δύο… μονομάχοι έχουν ρεκόρ 24-5 στην postseason. Το καλύτερο ζευγάρι στην ιστορία είναι εκείνο ανάμεσα στους Μπουλς και τους Λέικερς το 1991 με ρεκόρ 22-4.

*Ο Στεφ Κάρι διέλυσε το ρεκόρ του Ρέτζι Μίλερ! Έβαλε 73 τρίποντα στην postseason (σ.σ. κι έχει ακόμα!!!) 15 περισσότερα από τον θρύλο των Ιντιάνα Πέισερς!

*Όταν οι Γουόριορς έπαιξαν για πρώτη φορά Τελικούς, δηλαδή το 1975, οι Καβαλίερς είχαν συμπληρώσει μόλις 5 σεζόν στο ΝΒΑ, χωρίς να έχουν καταφέρει να βρεθούν στα playoffs.

*Αυτή είναι η πρώτη φορά από την πρώτη σεζόν του ΝΒΑ, δηλαδή το… μακρινό 1946, που θα τεθούν αντιμέτωποι δύο πρωτοεμφανιζόμενοι προπονητές!

*Ο Στεφ Κάρι θα γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που θ’ αντιμετωπίσει και τους άλλους 4 της κορυφαίας πεντάδας της σεζόν! Ήδη έπαιξε κόντρα σε Ντέιβις (Πέλικανς), Γκασόλ (Γκρίζλις), Χάρντεν (Ρόκετς) κι ετοιμάζεται για τον ΛεΜπρον (Καβαλίερς).

*Παράλληλα, ο Κάρι έγινε ο 31ος MVP που φτάνει μέχρι τους Τελικούς. Το ρεκόρ που έχουν οι πολυτιμότεροι παίκτες είναι 22-8.

 

NBA Τελευταία Νέα