Ολυμπιακός - Άρης, πράξη… πρώτη

Ολυμπιακός - Άρης, πράξη… πρώτη
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Άρη στο ΣΕΦ (18:30/OTE Sports 4 HD) στην πρώτη μεταξύ τους… μονομαχία για την ημιτελική σειρά των playoffs της Basket League.

Η ομάδα του Πειραιά επέστρεψε από τη Μαδρίτη σαν… να μην έχει πάει ποτέ! Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε πολύ σοβαρός στη σειρά με τον Κόροιβο, έκανε εύκολα το 2-0 και πλέον καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άρη, προκειμένου να βρεθεί γι’ ακόμα μία φορά στους Τελικούς του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, οι “κίτρινοι” της Θεσσαλονίκης πήραν σπουδαία πρόκριση κόντρα στην ΑΕΚ και θα παλέψουν για το καλύτερο κόντρα στους “ερυθρόλευκους” γνωρίζοντας πολύ καλά πως οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους.

Αγωνιστικά, στον Άρη υπάρχουν αρκετά προβλήματα ενόψει του Game 1 (18:30/OTE Sports 4 HD), καθώς ο Δημήτρης Πρίφτης δεν υπολογίζει στους Νέιμικ, Αντεγκμπόγιε και Καραθανάση. Όσον αφορά στον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κι οι συνεργάτες του υπολογίζουν ξανά στις υπηρεσίες του Κώστα Σλούκα (σ.σ. δεν έπαιξε με τον Κόροιβο λόγω κάκωσης στο ισχίο), δεν ισχύει, όμως, το ίδιο για τον τραυματία Παπαπέτρου που τέθηκε νοκ άουτ (σ.σ. τενοντίτιδα στον αχίλλειο).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα