Πρώτα το πρωτάθλημα, μετά ανανεώσεις & μεταγραφές

Πρώτα το πρωτάθλημα, μετά ανανεώσεις & μεταγραφές

Πρώτα το πρωτάθλημα, μετά ανανεώσεις & μεταγραφές

bet365

Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες εξηγεί πως ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό ΜΕΤΑ το τέλος της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ξεκινήσει την ημιτελική σειρά με τον Άρη την ώρα που τουλάχιστον πέντε παίκτες έχουν φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα για την επόμενη σεζόν.

Part of the game που λένε και στο Αμέρικα. Όταν είσαι μεγάλη ομάδα, κάθε μάνατζερ προσπαθεί να ανεβάσει το κασέ του πελάτη του χρησιμοποιώντας το όνομα του συλλόγου. Ευτυχώς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, οι παίκτες του και η διοίκηση της ομάδας ξέρουν από αυτά και δεν ασχολούνται. Νοιάζονται μόνο για το πως παρουσιαστούν καλύτεροι σε ημιτελικούς και τελικούς.

Δεν αποπροσανατολίζονται.

Οι φίλαθλοι από την άλλη οφείλουν να μαθαίνουν και να καταλαβαίνουν τι διαβάζουν. Εννοείται πως υπάρχουν αρκετοί ικανότατοι συνάδελφοι οι οποίοι εργάζονται για να βρουν την είδηση. Υπάρχει και η μερίδα η οποία ρισκάρει.

Μη ξεχνάμε πως ζούμε στην εποχή στην οποία γράφεις μία χαζομάρα στο διαδίκτυο και αμέσως αναπαράγεται.

Στον Ολυμπιακό δεν ασχολούνται με κανένα μεταγραφικό ζήτημα. Προέχει η ανανέωση του Κώστα Σλούκα. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει να συζητήσουν μετά το τέλος της σεζόν. Η παραμονή ή όχι του Σλούκα θα κρίνει και τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί η μεταγραφική περίοδος για τους Πειραιώτες.

Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές δεν υπάρχει η παραμικρή σκέψη. Σίγουρα -εδώ και καιρό- υπάρχουν παίκτες που αρέσουν, αλλά αυτό απέχει πολύ από το «έρχεται στον Ολυμπιακό ο Χ».

ΥΓ: Τα τελευταία τρία χρόνια η διοίκηση του Ολυμπιακού κινείται με τόση μυστικότητα που δεν παίρνουμε χαμπάρι τίποτα. Ούτε καν εμείς που είναι και η δουλειά μας αυτή.

ΥΓ 2: Όταν διαβάζεις κάτι, το θέμα είναι να μπορείς και να το αξιολογείς.

ΥΓ 3: Πως θα σας φαινόταν να δουλεύατε σκληρά, να παλεύατε με όλη σας την ψυχή και να ερχόταν κάποιος και να σας έλεγε «ακούγεται πως θα σε διώξει το αφεντικό»; Θα σας άρεσε; Θα βάζατε την ίδια προσπάθεια και την επόμενη μέρα;

ΥΓ 4: ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Κωνσταντίνος Μελάγιες

Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες γεννήθηκε το 1977 και από μικρή ηλικία ερωτεύτηκε το μπάσκετ το οποίο υπηρέτησε ως παίκτης, ως προπονητής (για λίγο) και πλέον ως δημοσιογράφος. Ασχολείται με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από το 2002 και είναι ερωτευμένος με τη δουλειά του όπως ήταν ακριβώς και την πρώτη μέρα που ασχολήθηκε με αυτή.

Πέραν του μπάσκετ του αρέσει να βλέπει (και να παίζει) τένις, μπιλιάρδο και ποδόσφαιρο. Τα τελευταία χρόνια δεν έχει την άρνηση για το ΝΒΑ που είχε πιο παλιά, αλλά σαν την Euroleague... δεν έχει.