Ντρ. Σάκοτα: «Κρίθηκε στην τεχνική ποινή»

Ντρ. Σάκοτα: «Κρίθηκε στην τεχνική ποινή»

bet365

Ο Ντράκαν Σάκοτα έδωσε συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τη νίκη του ενώ σχολίασε και τα αίτια της ήττας της ΑΕΚ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ μετά το τέλος του ματς έδωσε συγχαρητήρια στον ΑΓΟΡ για το αποτέλεσμα, ωστόσο αναφέρθηκε στη διαιτησία.

Αναλυτικά ο Ντράγκαν Σάκοτα ανέφερε, «Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τη νίκη. Αυτό που είδαμε γίνεται σπάνια, παίρνοντας 32 ριμπάουντ στο 2ο ημίχρονο. Από αυτά τα 32 τα 18 ήταν επιθετικά, χάνοντας το ματς με 1 πόντο. Αυτό το θεωρώ αυτοκτονία. Για μένα το παιχνίδι κρίθηκε με την τεχνική ποινή του Μενσά – Μπονσού. Εκεί που είχαμε το προβάδισμα το χάσαμε. Στο 1ο ημίχρονο τα ελέγξαμε όλα (τα ριμπάουντ), στο 2ο ημίχρονο δεν υπάρχει κάποια εξήγηση».

Από την πλευρά του ο Νώντας Παπαντωνίου τόνισε πως... «Είναι μία κακή ήττα για μας. Θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι. Είχαμε προετοιμαστεί όλη αυτή την εβδομάδα πάρα πολύ καλά για να σταματήσουμε τα δυνατά σημεία του Ρέθυμνο Aegean. «Κλείδωσαν» τα επιθετικά ριμπάουντ. Στο 2ο ημίχρονο είχαν παραπάνω επιθέσεις από μας και δεν ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Αυτό ήταν ένα πλήγμα. Δεν ακολουθήσαμε τις οδηγίες σωστά. Πρέπει να συνεχίσουμε γιατί ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Πρέπει να βελτιωθούμε γιατί η συνέχεια γίνεται δύσκολη και οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο Aegean. Άξιζε περισσότερο τη νίκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα