«Κάτι πολύ καλό στο μέλλον ο Παναθηναϊκός, τεράστιος ο Σπανούλης»

Γιάννης Ράμμας
«Κάτι πολύ καλό στο μέλλον ο Παναθηναϊκός, τεράστιος ο Σπανούλης»
Ο Φάνης Κουμπούρας του Ρεθύμνου δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον του Παναθηναϊκού, υποκλίθηκε στον Βασίλη Σπανούλη του Ολυμπιακού κι ευχήθηκε στον... μπαμπά Γιάννη Καλαμπόκη.

Το blog του 31χρονου γκαρντ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ με αφορμή την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της Α1 απέναντι στην ΑΕΚ (25/4, 19:30/novasports 2) στο «Μελίνα Μερκούρη» της κρητικής πόλης:

Καλησπέρα, μιλάμε ξανά από το blog του ΕΣΑΚΕ.

Χθες τελείωσαν τα playoffs της Ευρωλίγκας και γι' άλλη μία χρονιά έχουμε μία ελληνική ομάδα στο Final Four! Γεμάτα γήπεδα, φανταστική ατμόσφαιρα και σούπερ παιχνίδια που σίγουρα όλος ο κόσμος τα ευχαριστήθηκε. Ο Παναθηναϊκός υπέκυψε στην ανωτερότητα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με το τεράστιο μπάτζετ, αλλά έδειξε ότι έχουν μπει οι βάσεις για κάτι πολύ καλό στο μέλλον. Απ' την άλλη μεριά, ο Ολυμπιακός πέρασε τη Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα έδρας, με πολλή βοήθεια απ' όλους τους παίκτες, αλλά και την τεράστια προσωπικότητα του Σπανούλη, όπου σ' αυτά τα ματς παίζει τον σημαντικότερο ρόλο.

Εμείς την προηγούμενη εβδομάδα χάσαμε το παιχνίδι στην Ρόδο και δείξαμε γι' άλλη μία φορά ότι η μεγάλη διακοπή μάς έκανε κακό και μας έβγαλε τελείως εκτός του καλού ρυθμού που είχαμε αποκτήσει. Τώρα υποδεχόμαστε στο Ρέθυμνο την ΑΕΚ, ίσως την πιο φορμαρισμένη ομάδα του Πρωταθλήματος αυτή την στιγμή. Σίγουρα το γήπεδο θα 'ναι γεμάτο και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε γι' άλλη μία φορά να παρουσιάσουμε ένα πολύ ωραίο κι εντυπωσιακό παιχνίδι στον κόσμο που θα μας παρακολουθήσει.

Υ.Γ Ο αρχηγός μας (Καλαμπόκης) έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς κι εύχομαι στην οικογένειά του μέσα απ' την καρδιά μου υγεία και ευτυχία.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα