Ζοτς: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό άλλαξε τα πάντα»

Ζοτς: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό άλλαξε τα πάντα»

Gazzetta team
Ζοτς: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό άλλαξε τα πάντα»
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για την πορεία της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και στάθηκε στο κομβικό ματς με τον Παναθηναϊκό. "Είμαι τυχερός", δήλωσε ο Νίκος Ζήσης.

"Τελικά τα καταφέραμε με "σκούπα" απέναντι στη Μακάμπι. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Έχω μία πολύ καλή ομάδα. Δεν θέλουμε να πετύχουμε μόνο στην Euroleague, αλλά και στην TBL. Το γιατί εκτός έδρας παρουσιαζόμαστε τόσο δυνατοί οφείλεται στους παίκτες μου. Κάνουν εξαιρετική δουλειά. Για αρχή βέβαια, έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή (26/4) με την Αναντολού Εφές", σχολίασε αρχικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Για τους τραυματισμούς, ο Σέρβος coach είπε: "Κατά τη διάρκεια της χρονιάς αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες, κυρίως λόγω των τραυματισμών που παρουσιάστηκαν, με αποτέλεσμα να μην προπονούμαστε όπως θέλαμε. Για παράδειγμα, πριν το Game 2 της σειράς με τη Μακάμπι, ο Νίκος (Ζήσης) και ο Κενάν (Σιπάχι) τραυματίστηκαν, αλλά είπαν πως θέλουν να παίξουν, χωρίς να τους απασχολούν οι συνθήκες".

Ο Ομπράντοβιτς είπε ακόμα πως: "Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν αυτό που άλλαξε τα πάντα. Πάντα ξέραμε πως μπορούμε να φτάσουμε ψηλά με τη δουλειά που κάναμε, αλλά όλα έγιναν βήμα - βήμα, όπως πάντα", για να συνεχίσει λέγοντας: "Τώρα έχουμε το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι οι γηπεδούχοι και μια σταθερή ομάδα. Όλοι θέλουν να μιλάνε για τα φαβορί, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα παιχνίδι που όλα γίνονται. Το ότι η Ρεάλ Μαδρίτης διοργανώνει το Final 4 έχει τα καλά έχει και τα κακά του. Το σημαντικό είναι να είσαι προετοιμασμένος για κάθε τι μπορεί να σου παρουσιάσει η αντίπαλη ομάδα. Ο Πάμπλο Λάσο ήταν ένας πολύ έξυπνος παίκτης και τώρα έχει γίνει ένα ικανότατος προπονητής. Δεν είναι εύκολο να βρίσκεσαι στο τιμόνι ενός συλλόγου, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης".

Ο Ζήσης, ο Χίκμαν κι οι φίλοι της Φενέρ!

"Είμαι πολύ τυχερός, γιατί ήρθε στη Φενέρμπαχτσε έχοντας μπροστά μου μία πολύ μεγάλη ευκαιρία. Προσπαθώ να δώσω ό,τι έχω για την ομάδα", σχολίασε αρχικά ο Νίκος Ζήσης, που τόνισε ακόμα: "Μετά τις δύο ήττες που κάναμε στο TOP 16, ο κόουτς Ομπράντοβιτς μάς θύμισε ότι είχαμε πολλά παιχνίδια ακόμη μπροστά μας. Ποτέ δεν πανικοβληθήκαμε. Μετά τον τραυματισμό του Ρίκι (Χίκμαν) μεγάλωσε η ευθύνη των υπόλοιπων. Οι φίλαθλοι της Φενέρμπαχτσε ήταν εξαιρετικοί στη σειρά με τη Μακάμπι. Μας βοήθησαν πάρα πολύ".