Σαν να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο

Σαν να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο
Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν με ηρεμία και χωρίς τον παραμικρό ενθουσιασμό την προσπάθειά τους να κάμψουν την αντίσταση της Μπαρτσελόνα στα playoffs.

«Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε και στο δεύτερο παιχνίδι στο Palau Blaugrana και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να κάνουν το 2/2 στο ΣΕΦ ώστε να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης στο Final 4 της Μαδρίτης».

Φυσικά και δεν κάνουμε λάθος, απλά αυτό ακριβώς είναι το κλίμα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες πανηγύρισαν με την ψυχή τους για 10 λεπτά στα αποδυτήρια του Palau Blaugrana, αλλά δε θέλουν να τα ξαναδούν φέτος. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μαζί με τους πιο έμπειρους παίκτες του συνέστησαν ηρεμία και άμεση προσγείωση.

Στον Ολυμπιακό ξέρουν μως με 2/2 στο ΣΕΦ θα ταξιδέψουν στην Μαδρίτη, αλλά δε θέλουν να χαλαρώσουν ούτε στιγμή και για αυτό θα πορευτούν τις επόμενες ημέρες σαν να είναι η σειρά στο 2-0 και να χρειάζονται πάση θυσία δύο νίκες στην έδρα τους για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους.

Η ταπεινότητα η οποία διακρίνει τα τελευταία χρόνια τη συγκεκριμένη ομάδα αποτελεί σήμα κατατεθέν και θα διατηρηθεί αναλόγως. Η Μπαρτσελόνα θα ταξιδέψει για τον Πειραιά, πεισμωμένη και με θιγμένο τον μπασκετικό της εγωισμό, στοιχεία που την κάνουν άκρως επικίνδυνη. Στον Ολυμπιακό πάντως τα γνωρίζουν καλά όλα αυτά και για αυτό παραμένουν συγκεντρωμένοι και ήρεμοι.