Τόμιτς: «Δεν υπάρχει χρόνος για απογοήτευση»
Ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου ανέφερε: «Δεν υπάρχει χρόνος για απογοήτευση. Σίγουρα όταν χάνεις δεν χαίρεσαι. Έχουμε μια μέρα για να δούμε τα λάθη μας και να προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι. Είναι απλώς το 1-0, η σειρά είναι μεγάλη και πρέπει να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια. Πιστεύω πιο πολύ έφταιξε η δική μας επίθεση, όχι τόσο πολύ τα επιθετικά ριμπάουντ και η άμυνά μας.
Στο πρώτο ημίχρονο, παρά τα 12 επιθετικά ριμπάουντ της Μπαρτσελόνα, δεχτήκαμε 35 πόντους. Το πρόβλημά μας ήταν κυρίως επιθετικό. Αυτό πρέπει να αλλάξουμε στο μυαλό των παικτών, να υπάρχει καλύτερη κυκλοφορία. Πρέπει να υπάρχει καλύτερο διάβασμα από την επίθεσή μας. Οι παίκτες μας μπορούν να το κάνουν, γιατί είναι επαγγελματίες και σε υψηλό επίπεδο μπορούν να το καταφέρουν».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.