Αγραβάνης: «Την Παρασκευή θ' αποδείξουμε ποιοι είμαστε»

Αγραβάνης: «Την Παρασκευή θ' αποδείξουμε ποιοι είμαστε»
Ο Γιώργος Αγραβάνης έκανε λόγο γι' αδικαιολόγητη πίεση στο Game 1 απέναντι στη Μπαρτσελόνα (73-57) κι υποσχέθηκε διαφορετικό Ολυμπιακό στη συνέχεια των playoffs. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ: ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΕΛΑΓΙΕΣ

«Δεν μετρά αν κάποιος παίκτης κάνει καλή ή κακή εμφάνιση. Το θέμα είναι ότι χάσαμε. Όταν χάνεις, χάνουν όλοι. Δε νομίζω πως έφταιξε τόσο η άμυνα, αλλά η επίθεση. Ήμασταν αρκετά διστακτικοί κι αγχωμένοι, με λάθος αποφάσεις. Πρέπει να αποδείξουμε ότι εμείς το θέλουμε περισσότερο. Είναι ευκαιρία να πάμε στο Final Four. Χάσαμε ένα παιχνίδι, αλλά το θέμα είναι να το πιστέψουμε πως μπορούμε. Υπήρχε αρκετή πίεση στην ομάδα, χωρίς λόγο νομίζω. Την πίεση πρέπει να την έχει ο γηπεδούχος κι όχι ο φιλοξενούμενος. Πιστεύω πως την Παρασκευή (17/4, 22:00/ΝΕΡΙΤ plus) θα αποδείξουμε ποιοι είμαστε. Η ομάδα είναι χτισμένη γύρω απ' τον Βασίλη (σ.σ. Σπανούλης), αλλά δεν τον βοηθήσαμε κι εμείς οι συμπαίκτες του όπως θα έπρεπε. Θα πρέπει κι εμείς, ειδικά οι ψηλοί, να τον βοηθήσουμε να μπει στο ρυθμό γιατί είναι ο καλύτερος παίκτης μας» είπε απ' το Palau Blaugrana ο 20χρονος πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.