Αθηναίου: «Σκαλοπάτι-σκαλοπάτι»

Αθηναίου: «Σκαλοπάτι-σκαλοπάτι»

bet365

Ο Γιάννης Αθηναίου μίλησε για τον τρόπο που ήρθε η νίκη επί του Άρη και τόνισε πως κάθε φορά θα πηγαίνουν σκαλοπάτι-σκαλοπάτι για να πετύχουν τους στόχους τους.

Ο γκαρντ της ΑΕΚ που πέτυχε 14 πόντους με 3/4 τρίποντα, τόνισε για τη νίκη επί του Άρη: «Δουλέψαμε όλη τη βδομάδα ξέροντας πως θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που έχει αρχές σε άμυνα κι επίθεση. Ξέραμε πως έπρεπε να καλύψουμε και τη διαφορά. Μπήκαμε μουδιασμένοι, δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα. Στη συνέχεια καταφέραμε να περιορίσουμε το πικ εν ρολ παιχνίδι που μας πλήγωσε στο α' ημίχρονο. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολη συνέχεια. Αυτή η διακοπή θα μας βοηθήσει να δέσουμε περισσότερο. Σκαλοπάτι-σκαλοπάτι θα πετυχαίνουμε τους μικρούς στόχους που έχουμε κάθε φορά.

Για την εμφάνισή του: «Δεν θεωρώ πως υπήρχε ιδιαίτερος λόγος (που είχε καλή απόδοση), όλοι οι παίκτες χρειάζονται στην ομάδα. Έτσι κι εγώ προσπαθώ να βρω τον ρόλο μου και να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής. Κάποια σουτ μου μπήκαν, άλλες μέρες θα τα βάλει κάποιος άλλος».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα