Σκουρτόπουλος: «Αμυντική συνεργασία και διάθεση»

Σκουρτόπουλος: «Αμυντική συνεργασία και διάθεση»

bet365

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος παραδέχτηκε την κακή απόδοση των παικτών του, οι οποίοι στο τελευταίο δεκάλεπτο επικράτησαν χάρη στη διάθεσή τους.

Ο ΑΓΟΡ έχει βάλει ισχυρές βάσεις στην πρώτη «εξάδα» της βαθμολογίας και κοιτάζουν το άμεσο μέλλον με αισιοδοξία.

Το Ρέθυμνο πάντως δεν έπαιξε καλά απέναντι στην ΑΕΝΚ ακόμη κι αν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μιλώντας μετά την ολοκλήρωση του ματς ανέφερε, «Η Κηφισιά σήμερα στο γήπεδο ήταν πιο οργανωμένη και ομαδική και λειτούργησε καλύτερα σαν σύνολο από ότι η ομάδα μου. Τα νούμερα τα λένε όλα. Μία ομάδα που έχει 17-18 ασίστ μέσο όρο σήμερα είχαμε 7, από τις οποίες τις 4 τις έχει κάνει το 4άρι μας, ο Φαγέ. Έχουμε πλέι μέικερ σε 18 λεπτά με 6 λάθη και δυστυχώς αυτό κάνει το παιχνίδι δύσκολο. Ήταν για μας έκπληξη ότι η γραμμή των ψηλών μας σήμερα δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Είχαμε την δυνατότητα να κουράσουμε τον Μαυροειδή και να βάλουμε κάποιους πόντους αλλά δεν τα καταφέραμε. Από εκεί και πέρα η αμυντική συνεργασία και η διάθεση των παιδιών στο 2ο ημίχρονο ήταν αυτό που μας κράτησε ζωντανούς αλλά και να πάρουμε μία διαφορά που δεν κατάφερε η Κηφισιά. Θα εκμεταλλευτούμε την διακοπή τώρα, αν και δεν νομίζω πως είναι καλό για την ομάδα μας. Θέλουμε να συγκροτηθούμε, να ενταχθεί και ο Χόλις που είναι καινούριος. Στην πορεία θέλουμε να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι».

Με τη σειρά του ο Γιάννης Καλαμπόκης τόνισε, «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη αλλά και στην Κηφισιά για την προσπάθεια που έκανε. Για μας ήταν μία εβδομάδα προετοιμασίας λίγο δύσκολη γιατί έγινε μία αλλαγή παίκτη και αυτό πάντα κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος στοιχίζει, όσο αφορά στην ομοιογένεια της ομάδας. Οπότε οι δύο βαθμοί της νίκης είναι υπερπολύτιμοι. Όμως, δεν συνδυάστηκαν με μία καλή εμφάνιση. Λίγο πολύ αναμενόμενο γιατί η Κηφισιά ήρθε για να παίξει ένα διαφορετικό τρόπο μπάσκετ από αυτό που παίζουμε εμείς. Να μειώσει τον ρυθμό. Πέσαμε σε αυτή την παγίδα αλλά στο τέλος πήραμε μία διαφορά και δεν κινδυνεύσαμε. Παραμένουμε μέσα στους στόχους που έχουμε θέσει».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα