Θα επιστρέψει φέτος ο Ντέρικ Ρόουζ

Θα επιστρέψει φέτος ο Ντέρικ Ρόουζ

Φάνης Παναγιώτου
Θα επιστρέψει φέτος ο Ντέρικ Ρόουζ

bet365

Ο Ντέρικ Ρόουζ μίλησε για πρώτη φορά μετά τη νέα επέμβαση που έκανε και ήταν ξεκάθαρος. "Το πλάνο είναι να επιστρέψω φέτος", τόνισε.

Το 2011 ήταν στην κορυφή (βλ. MVP) και λίγα χρόνια μετά έχει... βαρεθεί να μένει στα πιτς λόγω τραυματισμών. Ο λόγος για τον Ντέρικ Ρόουζ, ο οποίος τη σεζόν 2014-2015 ήθελε να αφήσει τα πάντα πίσω του και να κάνει μία καλή χρονιά, οδηγώντας τους Σικάγο Μπουλς όσο πιο ψηλά γίνεται.

Η ατυχία όμως τον χτύπησε ξανά. Ο Ρόουζ έχει φέτος 18.4 πόντους, 5 ασίστ και 3.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ωστόσο πριν λίγο καιρό μπήκε ξανά στο χειρουργίο. Το πλάνο, όμως, είναι να επιστρέψει φέτος και το ίδιο τόνισε και στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον τελευταίο του τραυματισμό...

"Πιστεύω πως θα επιστρέψω. Αυτό είναι το πλάνο... Όταν θα είμαι καλά, τότε θα μπω στο παρκέ", σχολίασε ο MVP του 2011.

O D-Rose δεν έκρυψε τα λόγια του. "Όταν έχεις πάθει ρήξη χιαστών στο γόνατο, πάντα όταν έχεις πρόβλημα στο ίδιο σημείο πιστεύεις ότι το έπαθες ξανά", ήταν τα λόγια του για να τονίσει στη συνέχεια πως ένιωσε ανακούφιση όταν ενημερώθηκε για το μέγεθος του τραυματισμού του.

Το συμπέρασμα είναι πως ο Ντέρικ Ρόουζ θα εμφανιστεί στο παρκέ πριν την ολοκλήρωση της σεζόν και θα ενισχύσει τους Σικάγο Μπουλς στα playoffs.

 

NBA Τελευταία Νέα