Ολυμπιακός: Νίκη για να παραμείνει πρώτος

Ολυμπιακός: Νίκη για να παραμείνει πρώτος
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ΕΑ7 Αρμάνι στο Μιλάνο και ψάχνει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να παραμείνει στην πρώτη θέση… Τζάμπολ στις 21:45 (Novasports 2).

Η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και με μόλις μία ήττα στο TOP 16 παραμένει στην πρώτη θέση του ομίλου. Επόμενος αντίπαλος η πάντα υπολογίσιμη ΕΑ7 Αρμάνι Μιλάνο. Οι Πρωταθλητές Ιταλίας θέλουν πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά πρόκρισης και έχουν ως οδηγό το περσινό 81-51, για το οποίο οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν απόψε (21:45/Novasports 2) να πάρουν εκδίκηση!

Βέβαια, το έργο της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου αναμένεται αρκετά δύσκολο και η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, αν υπολογίσει κανείς τις απουσίες των Πέτγουεϊ, Κατσίβελη, Αγραβάνη και Τσαϊρέλη… Από την άλλη, στο… στρατόπεδο της ΕΑ7 Αρμάνι Μιλάνο δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ TOP 16

«Αντιμετωπίζουμε τον πρωτοπόρο του ομίλου μας. Για μας είναι ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μια ομάδα πολύ δυνατή και αθλητική, με ηγέτη τον Βασίλη Σπανούλη που έχει σπουδαίες ικανότητες. Απέναντι σε τέτοιες αρετές, θα χρειαστεί εμείς να έχουμε συνέπεια και ένταση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα», δήλωσε ο Λούκα Μπάνκι.

«Η Αρμάνι είναι μια ομάδα πολύ μαχητική σε άμυνα και επίθεση. Παίζουν με ενέργεια, βάζουν τα κορμιά τους στη φωτιά, πρέπει να είμαστε μαχητικοί σε άμυνα και επίθεση. Είναι ομάδα με σκαμπανεβάσματα σε άμυνα και επίθεση και εκεί πρέπει να χτυπήσουμε. Πρέπει να πάμε το παιχνίδι εκεί που εμείς θέλουμε, θα πρέπει να εξουδετερώσουμε τα ατού τους και να κάνουμε τη δική μας δουλειά σε άμυνα και επίθεση», σχολίασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.