Σάκοτα: «Κάθε μέρα φέρνουμε παίκτες...»

Σάκοτα: «Κάθε μέρα φέρνουμε παίκτες...»

bet365

Ο Ντράγκαν Σάκοτα ανέφερε πως η ΑΕΚ κάνει έρευνα για παίκτες τόσο για την φετινή χρονιά, όσο και για την επόμενη, ενώ έμεινε ευχαριστημένος για τον τρόπο που ήρθε η νίκη επί του Πανελευσινιακού.

Ο τεχνικός της Ένωσης ανέφερε αρχικά: «Ήταν ένα παιχνίδι περισσότερο επιθετικό. Ήμασταν το φαβορί κι ειδικά μετά από τα δύο μεγάλα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που δεν είχαμε πολύ τύχη, απόψε θέλαμε να νικήσουμε. Θέλαμε να παίξουμε καλύτερα στην άμυνα, αλλά πήγε έτσι το παιχνίδι. Ήμασταν καλοί και στα τέσσερα δεκάλεπτα. Το ποσοστό μας ήταν πολύ καλό. Από την άλλη έχουμε το παιχνίδι με την Πάτρα κι έτσι έδωσα χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες, όπως και στον Ντούσαν που ήταν τραυματίας. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Ελευσίνας».

Για όσα ακούγονται για τον Μάλκομ Άρμστεντ και την ενίσχυση της ομάδας: «Κάθε μέρα φέρνουμε παίκτες... Έχουμε δικαίωμα να φέρουμε κι άλλους παίκτες. Οι μάνατζερς κάνουν τη δουλειά τους, προτείνουν και διαφημίζουν παίκτες και δεν θέλω να μιλήσω για τα ονόματα επειδή τα περισσότερα είναι στα χαρτιά. Όλοι οι παίκτες που γράφετε είναι καλοί, κάναμε έρευνα για πολλά παιδιά και κοιτάξαμε και για φέτος και για του χρόνου. Αυτή τη στιγμή οι καλοί παίκτες έχουν συμβόλαια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα