Ιβάνοβιτς: «Η... υπομονή έφερε τη νίκη»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Ιβάνοβιτς: «Η... υπομονή έφερε τη νίκη»
Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς εξήγησε τι έφταιξε κι άλλαξε η εικόνα της ομάδας από το δεύτερο δεκάλεπτο και θεωρεί πως η υπομονή που έδειξαν στα τελευταία κρίσιμα λεπτά έφερε τη νίκη.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, είπε μετά τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα: «Ήταν μία σημαντική για εμάς. Είχα πει πριν από το ματς ότι ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία πολύ καλή ομάδα που παίζει επιθετική άμυνα και πιστεύω πως απόψε άρχισαν να παίζουν από το δεύτερο δεκάλεπτο. Στο πρώτο δεκάλεπτο παίξαμε καλά. Στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν παίξαμε καλά κι αυτό μπορεί να οφείλεται σε δύο λόγους. Στην άνοδο του Ερυθρού και στο γεγονός ότι χαλαρώσαμε μετά τη τη διαφορά των 20 πόντων. Η υπομονή που δείξαμε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, μας οδήγησαν στη νίκη».

Για το που οφείλεται η διαφορά του πρώτου με του δεύτερου δεκαλέπτου: «Μπορεί να οφείλεται σε δύο λόγους. Ο Αστέρας άρχισε να παίζει πιο δυνατά κι εμείς χαλαρώσαμε μετά τη διαφορά που πήραμε. Και πάνω απ' όλα οι παίκτες που ήρθαν από το πάγκο δεν έδωσαν αυτά που θα ήθελα στο παιχνίδι».

Για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ: «Πρέπει να μιλήσουμε μόνο γι' αυτό το παιχνίδι ήταν μία σημαντική νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.