ΑΣΕΑΔ: Οριστική δικαίωση Παναθηναϊκού για το Κύπελλο Μπάσκετ

Gazzetta team
ΑΣΕΑΔ: Οριστική δικαίωση Παναθηναϊκού για το Κύπελλο Μπάσκετ

bet365

Δικαίωση για τον Παναθηναϊκό στο ΑΣΕΑΔ και νέα ανατροπή δεδομένων στον προημιτελικό του Κυπέλλου!

Νέα ανατροπή δεδομένων στο... σήριαλ του προημιτελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τους «πράσινους», οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στον προημιτελικό του Κυπέλλου!

Το ΑΣΕΑΔ ενημέρωσε επίσημα την ΕΟΚ σχετικά με την απόφαση, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τιμωρείται με 50.000 ευρώ πρόστιμο.

Η απόφαση:

Το… στόρι μέχρι την τελική απόφαση

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Ολυμπιακός στο άδειο ΟΑΚΑ, στο πρώτο επίσημο ματς των ομάδων για τη φετινή σεζόν. Ο προημιτελικός ήταν συγκλονιστικός και τελικά κρίθηκε με το κάρφωμα του Μπατίστα στο φινάλε!

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν ένσταση για την παρουσία του τιμωρημένου Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο γήπεδο, η οποία είχε αρχικά απορριφθεί ως απαράδεκτη. Ο Ολυμπιακός έκανε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ και τελικά ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ έβγαλε απόφαση υπέρ της ομάδας του Πειραιά!

Ακούλησε προσφυγή του Παναθηναϊκού στο ΑΣΕΑΔ, το οποίο δικαίωσε οριστικά και αμετάκλητα τους «πράσινους». Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ, το… ζουμί, όμως, της υπόθεσης είναι πως ο ημιτελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί οριστικά ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό!

Διαβάστε ΕΔΩ: Το σκεπτικό της απόφασης που δικαίωσε τον Παναθηναϊκό

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα