Ανακοινώθηκαν και οι... παγκίτες του All Star! (pics)

Gazzetta team
Ανακοινώθηκαν και οι... παγκίτες του All Star! (pics)

bet365

Μία εβδομάδα μετά τα αποτελέσματα για τις 5αδες του All Star, οι αποστολές συμπληρώθηκαν με τους αναπληρωματικούς.

Συμπληρώθηκαν οι αποστολές για το All Star Game 2015 στο ΝΒΑ, καθώς ανακοινώθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής οι επιλογές των προπονητών, που θα πλαισιώσουν τους βασικούς, που έχουν γίνει γνωστοί από την προηγούμενη εβδομάδα.

Στην Ανατολή τους βασικούς Τζον Γουόλ (Ουίζαρντς), Κάιλ Λάουρι (Ράπτορς), Λεμπρόν Τζέιμς (Καβαλίερς), Καρμέλο Άντονι (Νικς) και Πάου Γκασόλ (Μπουλς) θα πλαισιώσουν οι Κάιρι Ίρβινγκ (Καβαλίερς), Τζίμι Μπάτλερ (Μπουλς), Ντουέιν Ουέιντ, Κρις Μπος (Χιτ), Πολ Μίλσαπ, Αλ Χόρφορντ και Τζεφ Τιγκ (Χοκς).

Από την άλλη, στη Δύση μαζί με τους Στεφ Κάρι (Ουόριορς), Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς), Μπλέικ Γκρίφιν (Κλίπερς), Μαρκ Γκασόλ (Γκρίζλις) και τον αντικαταστάτη του τραυματία Κόμπι Μπράιαντ, θα συμμετέχουν και οι Κρις Πολ (Κλίπερς), Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Κλέι Τόμπσον (Ουόριορς), Ράσελ Γουέστμπρουκ, Κέβιν Ντουράντ (Θάντερ), ΛαΜάρκους Όλντριτζ (Μπλέιζερς) και Τιμ Ντάνκαν (Σπερς).

Εντύπωση προκαλεί η απουσία του ΝτεΜάρκους Κάζινς (Κινγκς), ενώ o Τιμ Ντάνκαν (Σπερς) φτάνει τις 15 συμμετοχές, όμως παραμένει αρκετά πίσω από τον ρέκορντ-μαν Τζαμπάρ που έχει 19, αλλά και τον Κόμπι που μένει στα 17.

 

NBA Τελευταία Νέα