Ιβάνοβιτς: «Απ' τα καλά στοιχεία μας ο Νέλσον»

Γιάννης Ράμμας
Ιβάνοβιτς: «Απ' τα καλά στοιχεία μας ο Νέλσον»
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας με ήττα απ' τη Μπαρτσελόνα (67-80) στο ΟΑΚΑ, αλλά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είχε τουλάχιστον ένα λόγο να χαμογελάει.

«Δεν ήταν η βραδιά μας. Δεν παίξαμε όπως πίστευα ότι μπορούμε να παίξουμε, με εξαίρεση την τρίτη περίοδο. Στο πρώτο ημίχρονο ό,τι κάναμε το κάναμε λάθος. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα με το επιθετικό ριμπάουντ της Μπαρτσελόνα. Φέτος η Μπαρτσελόνα είναι απ' τις καλύτερες ομάδες που παίζουν στην Ευρωλίγκα. Έχει πολύ καλούς παίκτες που θυμούνται από μνήμης πώς να παίξουν. Όταν αφήσεις αυτή την ομάδα να παίξει εύκολα,ισοδυναμεί με "αυτοκτονία". Είμαστε στον ίδιο όμιλο και στο ΤΟΡ 16 κι έχουμε άλλες δύο αναμετρήσεις μεταξύ μας, θα δούμε τι θα συμβεί» είπε στη συνέντευξη Τύπου της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής του γ' ομίλου ο 57χρονος Μαυροβούνιος προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος μίλησε και για...

...το τηλεφώνημα-φάρσα για βόμβα: «Δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο με τη διακοπή λόγω βόμβας».

...την επιστροφή του ΝτεΜάρκους Νέλσον έπειτα πολύμηνη απουσία: «Μπορεί να πάρει σιγά-σιγά ρυθμό κι ήταν απ' τα καλά στοιχεία μας στην αναμέτρηση».