Πασκουάλ: «Κυριαρχήσαμε σε όλο το παιχνίδι»

Gazzetta team
Πασκουάλ: «Κυριαρχήσαμε σε όλο το παιχνίδι»
Ο Τσάβι Πασκουάλ έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του, ικανοποιημένος από την κατάκτηση της πρώτης θέσης, ενώ αναφέρθηκε στη διακοπή.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα ανέφερε για τη νίκη στο ΟΑΚΑ: «Είμαι ικανοποιημένοι από τη νίκη. Σ’ ένα παιχνίδι που κυριαρχήσαμε από την αρχή μέχρι το τέλος. Με εξαίρεση την τρίτη περίοδο που χρειάστηκε να προσπαθήσουμε για να ξαναπάρουμε τα ηνία. Επρόκειτο για ένα διαφορετικό παιχνίδι αφού ο Παναθηναϊκός δεν είχε τον Διαμαντίδη, αλλά τελικά μπορέσαμε να πετύχουμε άλλη μία νίκη. Τερματίσαμε στην πρώτη θέση και είμαστε ικανοποιημένοι».

Όσο για τη διακοπή μετά το τηλεφώνημα για βόμβα: «Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στην καριέρα μου κάτι τέτοιο. Ήταν περίπου πενήντα τα λεπτά της διακοπής. Μας κόστισε λιγάκι πνευματικά και σωματικά να μπούμε και να ξαναρχίσουμε. Θεωρώ ότι μετά την ειδοποίηση για τη βόμβα η αστυνομία έδρασε γρήγορα και σωστά και είμαι ικανοποιημένος που το κοινό επέστρεψε για να δει τον αγώνα. Εμείς είμαστε άνθρωποι που παίζουμε για τον κόσμο».