Ξανά μαζί Ερυθρός Αστέρας και Γαλατάσαραϊ;

Φάνης Παναγιώτου
Ξανά μαζί Ερυθρός Αστέρας και Γαλατάσαραϊ;
Όμιλος «φωτιά» είναι αρκετά πιθανό να δημιουργηθεί στο TOP 16 της Ευρωλίγκας, αφού Παναθηναϊκός και Γαλατάσαραϊ περιμένουν τον Ερυθρό Αστέρα ή τη Λαμποράλ Κούτσα στο Group E!

Μετά το τέλος της πρώτης ημέρας της τελευταίας αγωνιστικής της regular season το Gazzetta.gr σας παρουσίασε το πως έχει η κατάσταση ενόψει του TOP 16 της Ευρωλίγκας.

Η Γαλατάσαραϊ πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει θα βρίσκεται στο Group E της δεύτερης φάσης της κορυφαίες διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Στον ίδιο όμιλο θα είναι και ο νικητής της αναμέτρησης Ερυθρός Αστέρας - Λαμποράλ Κούτσα, γεγονός που συνεπάγεται πως είναι αρκετά πιθανό να έχουν ξανά συνάντηση των Σέρβων με τους Τούρκους, λίγο καιρό μετά τα όσα έγιναν στο μεταξύ τους ματς στην Πόλη, που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Μάρκο Ίβκοβιτς!

Τι θα γίνει λοιπόν αν προκύψουν νέες αναμετρήσεις μεταξύ των συγκεκριμένων ομάδων και πως θα πάει ο Εργκίν Αταμάν στο Βελιγράδι μετά τα όσα έχει δηλώσει; Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο… πολύπλοκα αν υπολογίσει κανείς πως στον ίδιο όμιλο θα βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός, που θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα, δηλαδή ένα σωματείο αδελφοποιημένο με τον Ολυμπιακό

Θα υπάρξει τελικά ο όμιλος… φωτιά; Η απάντηση το βράδυ, μετά το τέλος του αγώνα Ερυθρός Αστέρας - Λαμποράλ Κούτσα.