Εκτός για 10-15 ημέρες ο Μποχωρίδης

Εκτός για 10-15 ημέρες ο Μποχωρίδης

Γιάννης Ράμμας
Εκτός για 10-15 ημέρες ο Μποχωρίδης
Η θλάση στο γαστροκνήμιο περίμενε στη... γωνία τον Λευτέρη Μποχωρίδη κι ο Παναθηναϊκός τον έχασε για 10-15 ημέρες. Θεραπεία ο Δημήτρης Διαμαντίδης, στροφάρει ο ΝτεΜάρκους Νέλσον.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τη Μπαρτσελόνα (19/12, 22:00/ΝΕΡΙΤ & ΝΕΡΙΤ Sports) στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, αλλά, αντί να διαγράψει, πρόσθεσε ακόμη ένα ονοματεπώνυμο στο απουσιολόγιό του. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Λευτέρη Μποχωρίδη (γαστροκνήμιο), του οποίου η πρώτη παρουσία του απέναντι στον Άρη (2010-14) βγήκε... ξινή κι αναμένεται να επιστρέψει σε 10-15 ημέρες.

Την ώρα των δυσάρεστων νέων τού 20χρονου γκαρντ ο Δημήτρης Διαμαντίδης (γάμπα) συνέχιζε το πρόγραμμα θεραπείας του κι ο ΝτεΜάρκους Νέλσον (κνήμη) το δρόμο της επιστροφής στη δράση.

Με τις απουσίες στη θέση «1» να 'χουν φτάσει στις 3, απομένει να φανεί πώς θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στην καταλανική ομάδα, την οποία θ' αντιμετωπίσει σε μία αναμέτρηση δίχως ουσιαστικό αντίκτυπο στην κατάταξη του γ' ομίλου της Ευρωλίγκας. Παρότι ο τελευταίος έχει καλύψει αρκετό απ' το χαμένο έδαφος, ο αδιάφορος χαρακτήρας τής αυλαίας της πρώτης φάσης της διοργάνωσης δε συνεπάγεται με κανενός είδους ρίσκου, αφού η ομάδα έχει μπροστά της σειρά σημαντικών αναμετρήσεων (βλ. ΠΑΟΚ/Κύπελλο Ελλάδος, Ολυμπιακός/Α1 & ΤΟΡ 16 Ευρωλίγκας). Απ' την άλλη, η ετοιμότητα του αρχηγού τού Παναθηναϊκού θα ξεκαθαριστεί στην επόμενη προπόνηση.