Βετούλας: «Το ευχάριστο είναι ότι θα είμαστε πλήρεις»

Gazzetta team
Βετούλας: «Το ευχάριστο είναι ότι θα είμαστε πλήρεις»

bet365

Νίκος Βετούλας και Κέβον Γκάλογουεϊ συμφώνησαν στη δυσκολία της αναμέτρησης του Απόλλωνα με το Ρέθυμνο.

Οι Πατρινοί βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αλλά ακόμη εκτός έδρας δεν έχουν πανηγυρίσει. Άπαντες ελπίζουν να το καταφέρουν στην Κρήτη με αντίπαλο το Ρέθυμνο, αλλά κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι.

Ο Νίκος Βετούλας μιλώντας στο esake.gr ανέφερε...

Για τη σημασία του αγώνα: «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα παίξουμε πλήρεις μετά από αρκετό καιρό, αφού βρισκόμαστε σε διαδικασία να μπουν ξανά στο κλίμα της ομάδας οι Μπατής και Σκορδίλης που έρχονται από τραυματισμούς. Το Ρέθυμνο είναι μια ομάδα πολύ σοβαρή που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και στηρίζεται στο γρήγορο παιχνίδι».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Συνήθως σε τέτοια παιχνίδια η αμυντική προσέγγιση είναι πολύ σημαντική στην εξέλιξη του αγώνα».

Για τα δυνατά σημεία του Ρεθύμνου: «Είναι μια ομάδα που δεν βασίζεται σε έναν παίκτη. Έχει πολλά παιδιά που μπορούν να τραβήξουν στο σκοράρισμα κι αυτό την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη».

Για το που θα στηριχθεί ο Απόλλων: «Εμείς πρέπει να εξαντλήσουμε τα περιθώρια που έχουμε για την εφαρμογή του πλάνου μας μέσα στο παιχνίδι, ώστε να καταφέρουμε να νικήσουμε».

Ο Κέβιν Γκάλογουεϊ, ο 26χρόνος Αμερικανός γκαρντ των Πατρινών, επισήμανε...

Για τη σημασία του αγώνα: «Είναι σημαντικό για εμάς προκειμένου να τονώσει την αυτοπεποίθησή μας σαν ομάδα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Νομίζω ότι θα είναι το τρανζίσιον στην άμυνα. Πρέπει να εμποδίσουμε τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας να βάλουν εύκολους πόντους στην επίθεση».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Οι παίκτες του Ρεθύμνου είναι δυνατοί στα ριμπάουντ και βρίσκονται με μια πάσα σε θέση για σουτ».

Για το που θα στηριχθεί ο Απόλλων: «Πρέπει να τους παίξουμε έξυπνα στο μισό γήπεδο, να κερδίσουμε τα ριμπάουντ και να μην τους επιτρέψουμε να πάνε σε εύκολα καλάθια στην επίθεση».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα