Ιβάνοβιτς: «Η πίεση είναι θετικό κι όχι αρνητικό στοιχείο» (vid)

Γιάννης Ράμμας
Ιβάνοβιτς: «Η πίεση είναι θετικό κι όχι αρνητικό στοιχείο» (vid)
Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά τη Μπάγερν Μονάχου (28/11, 21:00/novasports 2) στο ΟΑΚΑ και την πρόκριση στο ΤΟΡ 16 κι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς εξήγησε πως η όποια πίεση πριν, τώρα ή στη συνέχεια είναι για... καλό!

Ο 57χρονος Μαυροβούνιος προπονητής μίλησε στους εκπροσώπους των Μέσων στο ΟΑΚΑ για...

...τη σημασία της 7ης αγωνιστικής του γ' ομίλου της Ευρωλίγκας: «Η αλήθεια είναι ότι ο αρχικός στόχος μας ήταν να περάσουμε στο TΟΡ 16 και το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου είναι αποφασιστικό όσον αφορά αυτόν».

...την προσθήκη του Μπο ΜακΚάλεμπ στο ρόστερ της γερμανικής ομάδος: «Η Μπάγερν Μονάχου είναι μία πολύ καλή ομάδα που έχει τη γνωστή γερμανική νοοτροπία. Παίζουν στο δικό τους ρυθμό και στα 40 λεπτά, παλεύουν, αγωνίζονται και στα 40 λεπτά ανεξαρτήτως εξέλιξης και σπουδαιότητος του αγώνα. Με τον ΜακΚάλεμπ ανεβαίνουν ποιοτικά, ειδικά στο παιχνίδι ένας εναντίον ενός. Σίγουρα είναι μια σημαντική προσθήκη γι’ αυτούς».

...το κατά πόσο απελευθερωμένος απ' το άγχος θα 'ναι στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση μαθηματικής εξασφάλισης της πρόκρισης στο ΤΟΡ 16: «Εξ αρχής προετοιμαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Είτε νικήσουμε είτε χάσουμε θα συνεχίσουμε να προετοιμαζόμαστε, κοιτάζοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κατά την άποψή μου το να υφίσταται πίεση είναι κάτι θετικό, όχι αρνητικό».