«Ανταγωνιστικοί στο ΟΑΚΑ»

Γιάννης Ράμμας
«Ανταγωνιστικοί στο ΟΑΚΑ»

bet365

Η 7η αγωνιστική της Α1 θα βρει τον ΚΑΟΔ στο ΟΑΚΑ (23/11, 17:30/novasports 3) κι οι Μέξας & Σπυριδωνίδης ευελπιστούν στο καλύτερο δυνατό πρόσωπο απέναντι στον Παναθηναϊκό.

«Είναι ένα δύσκολο τεστ για την ομάδα μας. Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται σε πολύ καλό ρυθμό, οι παίκτες του βρίσκονται πολύ καλά μέσα στο γήπεδο κι αυτό φαίνεται κι απ' τα αποτελέσματα κι απ' τον τρόπο παιχνιδιού. Θέλουμε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας, να δούμε πού βρισκόμαστε σε σχέση μ' έναν τέτοιο αντίπαλο και κυρίως θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι πάνω στις δικές μας αρχές και στην φιλοσοφία που έχουμε ως ομάδα» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο 38χρονος προπονητής και συνέχισε: «Πρέπει να 'μαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί για να αντεπεξέλθουμε της ταχύτητας του Παναθηναϊκού και να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο».

Με τη σειρά του, ο 19χρονος Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης σημείωσε: «Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε φόρμα. Παίζει καλά στην Ελλάδα και στην Ευρωλίγκα, κερδίζει και σαφώς πρόκειται να 'χουμε δύσκολο έργο απέναντί του. Θέλουμε να παρουσιάσουμε στο παρκέ όλα όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις, να 'μαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία απ' τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης και για να το πετύχουμε πρέπει να δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό και κυρίως αμυντικά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα