Παπαθεοδώρου: «Θα στηριχθούμε στη δύναμη και στον ενθουσιασμό»

Φάνης Παναγιώτου
Παπαθεοδώρου: «Θα στηριχθούμε στη δύναμη και στον ενθουσιασμό»

bet365

Η Νέα Κηφισιά υποδέχεται την ΑΕΚ (22/17, 17:00/Novasports 3) και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων, ανέφερε το... κλειδί του αγώνα, όπως και τα δυνατά σημεία της Ένωσης.

Η συνέντευξη του Ηλία Παπαθεοδώρου στο esake.gr:

Για την σημασία του παιχνιδιού: «Ένα ακόμα σημαντικό ματς στο γήπεδο μας απέναντι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως η ΑΕΚ που επανήλθε στην μεγάλη κατηγορία. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε το ματς και η αξία και το όνομα του αντιπάλου μας δίνει κίνητρο για να παρουσιαστούμε ακόμα πιο δυνατοί και να φτάσουμε στο στόχο μας».

Για το κλειδί του παιχνιδιού: «Η ΑΕΚ έχει ορισμένους μεγάλους παίκτες σε εμπειρία και σε ποιότητα, με ευχέρεια στο σκοράρισμα. Εμείς θα πρέπει να περιορίσουμε αυτούς τους παίκτες και να αναγνωρίσουμε γρήγορα τι καινούργιο θα βρούμε στο παιχνίδι της ΑΕΚ από τον κύριο Σάκοτα».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Η προσωπικότητα κάποιων παικτών όπως είναι ο Ίνγκλις, ο Σάκοτα και ο Ντελινικάιτις και η καλή παρουσία Ελλήνων παικτών όπως ο Παπαντωνίου, ο Σαρικόπουλος, ο Κασελάκης που είναι παιδία που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην λειτουργία της φετινής ΑΕΚ».

Για το που θα στηριχθεί η Κηφισιά: «Εμείς θα στηριχθούμε στην δύναμη που θα αντλήσουμε από την άμυνα που θα παίξουμε και στον ενθουσιασμό που έχουμε για να καταφέρουμε να κερδίσουμε ακόμα ένα παιχνίδι, απέναντι, όπως είπα και πριν, σε μια πολύ καλή και ιστορική ομάδα».

Δηλώσεις έκανε και ο Γιάννης Ψαθάς:

Για τη σημασία του παιχνιδιού: « Το παιχνίδι με την ΑΕΚ έχει πολύ μεγάλη σημασία για μας, καθώς η νίκη αποτελεί μονόδρομο όταν παίζουμε στην έδρα μας και δεν θέλουμε να χάνουμε από καμία ομάδα όποια και αν είναι αυτή και όσο μεγάλη και αν είναι».

Για το κλειδί του αγώνα : «Νομίζω ότι το κλειδί για μας θα είναι να καταφέρουμε να τους κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ. Η ΑΕΚ έχει καλούς επιθετικά παίκτες και αν μπορέσουμε να τους κρατήσουμε χαμηλά θα είναι πολύ σημαντικό».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Όπως είπα και πριν το επιθετικό ταλέντων που διαθέτουν κάποιοι παίκτες της ΑΕΚ όπως ο Σάκοτα και ο Ίνγκλις καθώς βέβαια και ο ενθουσιασμός και η ψυχολογική ανάταση που μπορεί να έχει φέρει στην ομάδα η αλλαγή προπονητή».

Για το που θα στηριχθεί η Κηφισιά: «Για ακόμα ένα παιχνίδι θα στηριχθούμε στην δυνατή μας άμυνα, στο πάθος και την ενέργεια που βγάζουμε στο γήπεδο μας και επίσης να καταφέρουμε να έχουμε μια καλή επιθετικά μέρα».

*Μετά από 6 αγωνιστικές στη Basket League η ΑΕΝΚ έχει ρεκόρ 4-2 και η ΑΕΚ 2-4.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα