Με το μυαλό στο Βελιγράδι και η... φυγή του Σίμονς

Με το μυαλό στο Βελιγράδι και η... φυγή του Σίμονς

Με το μυαλό στο Βελιγράδι και η... φυγή του Σίμονς
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του σκέφτονται τον Ερυθρό Αστέρα ενώ υπάρχει σενάριο απομάκρυνσης του Σέντρικ Σίμονς υπό όρους.

Ο Σέντρικ Σϊμονς το καλοκαίρι είχε προτάσεις από τουρκικές ομάδες, αλλά δεσμευόταν με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και δεν έφυγε. Λίγους μήνες μετά την έναρξη της σεζον ο Αμερικανός είναι μόνιμα εκτός δωδεκάδας και δε φάινεται πως οι Πειραιώτες τον υπολογίζουν. Τις τελευταίες ώρες στην Ιταλία «οργιάζουν» οι φήμες για ενδιαφέρον της Σάσαρι, αλλά η μετακίνησή του δεν είναι απλή.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο οπότε για να φύγει ή θα πρέπει να πληρώσει η Σάσαρι τον Ολυμπιακό ή οι Πειραιώτες να έρθουν σε οικονομική συμφωνία απευθείας με τον Σίμονς. Πάντως ακόμη δεν έχει φτάσεις στα γραφεία της ΚΑΕ καμία επίσημη κρούση για τον Σίμονς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του σκέφτονται την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Έλληνας τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του τους Πρίντεζη, Παπαπέτρου και Λοτζέσκι, ωστόσο μπορεί να υπολογίζει τον Τρεμέλ Ντάρντεν. Βέβαια ο Αμερικανός δεν είναι σε θέση να βρεθεί για πολλά λεπτά στο παρκέ της «Kombank Arena» οπότε αναγκαστικά θα δοκιμαστεί σχήμα με τρεις κοντούς.