Μέχρι και 6 εβδομάδες εκτός ο Γουέστμπρουκ! (vids)

Μέχρι και 6 εβδομάδες εκτός ο Γουέστμπρουκ! (vids)

Γιάννης Ράμμας
Μέχρι και 6 εβδομάδες εκτός ο Γουέστμπρουκ! (vids)

bet365

Η ατυχία εξακολουθεί να κυνηγά τους Θάντερ και πολύ περισσότερο τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο δεύτερο μετακάρπιο του δεξιού χεριού του κι ίσως επιστρέψει μαζί με τον Κέβιν Ντουράντ στα μέσα Δεκεμβρίου.

Ο 26χρονος PG στάθηκε άτυχος στην ήττα των Θάντερ απ' τους Κλίπερς (90-93 στις 30/10) στην Οκλαχόμα Σίτι και πρόσθεσε ακόμη έναν σοβαρό τραυματισμό στον ιατρικό φάκελό του, τον οποίο άνοιξε στον πρώτο γύρο των playoffs του 2013, όταν έπειτα σύγκρουση με τον Πάτρικ Μπέβερλι των Ρόκετς είχε υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου στο δεξί γόνατό του. Μέχρι τότε μετρούσε 394+45 συνεχόμενες συμμετοχές σε κανονική περίοδο και postseason απ' την ημέρα επιλογής του στο Νο.4 του draft του 2008, αλλά στη συνέχεια βρέθηκε να υποβάλλεται και σε νέα αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατό του στις αρχές της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Τα νεύρα του ήταν δικαιολογημένα κατά την αποχώρησή του απ' το παρκέ κι ο τηλεοπτικός φακός τον συνέλαβε να... ξεσπά σ' έναν φίλο των Θάντερ στην εξέδρα, ο οποίος παρακαλούσε για μία λέξη του.

Δείτε τον στο video ν' αντιλαμβάνεται πως το... τρακάρισμα με την πλάτη τού συμπαίκτη του Κέντρικ Πέρκινς περίπου 2 λεπτά νωρίτερα(!) ήταν πιο σοβαρό απ' ό,τι νόμιζε:

 

NBA Τελευταία Νέα