Ντελινικάιτις και Χάσμπροου «βλέπει» η ΑΕΚ

Ντελινικάιτις και Χάσμπροου «βλέπει» η ΑΕΚ

Φάνης Παναγιώτου
Ντελινικάιτις και Χάσμπροου «βλέπει» η ΑΕΚ

bet365

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος και οι συνεργάτες του αναζητούν παίκτη που θα ενισχύσει την περιφέρεια της ΑΕΚ και στο στόχαστρο της Ένωσης βρίσκονται οι Τόμας Ντελινικάιτις και Μπεν Χάνσμπροου.

Όπως αναφέρει η «ΩΡΑ των σπορ», ο διεθνής Λιθουανός και ο Αμερικανός γκαρντ είναι οι δύο περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις, καθώς είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ χρειάζεται ενίσχυση.

Ο Τόμας Ντελινικάιτις (PG/SG, γενν. το 1982, ύψος 1.90μ.) αγωνίζεται στην τουρκική Σελτσούκ, έχει περάσει το 2010 από τον ΠΑΟΚ, ενώ έχει σημαντική καριέρα σε ομάδες όμως η Λιέτουβος Ρίτας, η Αζόβμας και η Ζαλγκίρις Κάουνας. Επίσης είναι επί σειρά ετών διεθνής (σ.σ. έχει κατακτήσει το χάλκινο το 2010 στο Mundobasket και το Ασημένο το 2013 στο Eurobasket) και η Ένωση βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του, χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο.

Υπάρχει όμως και η περίπτωση του Μπεν Χάνσμπροου (PG/SG, γενν. το 1987, ύψος), που έχει εμπειρία από το NBA, καθώς έπαιξε στους Ιντιάνα Πέισερς τη σεζόν 2012-2013, ενώ πέρυσι ήταν στην Γκραν Κανάρια.

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Βέρνον Γκούντριτζ, όλα δείχνουν πως αυτός θα είναι ο Κέβιν Πίκνεϊ (PF/C, γενν. το 1983, ύψος 2.08μ.).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα