Κουταλιανός: «Να δούμε πόσο έχουμε βελτιωθεί»

Κουταλιανός: «Να δούμε πόσο έχουμε βελτιωθεί»
Μιχάλης Κουταλιανός και Γιαννούλης Λαρεντζάκης συμφώνησαν στην δυσκολία της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό

Ο Κολοσσός Ρόδου μετά τον Παναθηναϊκό αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (26/10-12:30) και οι άνθρωποι της ομάδας ξέρουν πως είναι δύσκολο να πάρουν τη νίκη, αλλά θέλουν να δείξουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Ο προπονητής του Κολοσσού, Μιχάλης Κουταλιανός ανέφερε πως, «Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε στο πρόγραμμά μας. Αλλά, όταν αντιμετωπίζεις ομάδες τόσο υψηλού επιπέδου αυτό που θες να δεις είναι το πόσο έχεις βελτιωθεί και το πόσο προοδεύεις ως σύνολο. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μία νέα κατάσταση, με νέο προπονητή, αλλά εμείς θέλουμε να μπούμε στο παρκέ σοβαροί και συνεπείς και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Ο αγώνας κόντρα στους «ερυθρόλευκους» θα βοηθήσει τους «θαλασσί» στην προετοιμασία τους για την επόμενη συνάντηση, εντός έδρας κόντρα στον Πανελευσινιακό σύμφωνα με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, «Ο Ολυμπιακός είναι καλή και δυνατή ομάδα. Κόντρα σε τέτοιους αντιπάλους θέλουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να παίρνουμε νέες εμπειρίες. Όμως, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η καλή προετοιμασία ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Πανελευσινιακό».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα