Σοκ με Νας στους Λέικερς!

Σοκ με Νας στους Λέικερς!

Φάνης Παναγιώτου
Σοκ με Νας στους Λέικερς!

bet365

Σοκ στους Λος Άντζελες Λέικερς, με τον Στιβ Νας να χάνει όλη την αγωνιστική περίοδο 2014-2015!

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από το πρώτο τζάμπολ της νέας σεζόν στο NBA και τα νέα μόνο ευχάριστα δεν είναι για τους Λος Άντζελες Λέικερς. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Στιβ Νας αποδείχθηκε πολύ σοβαρό και ο πολύπειρος γκαρντ θα χάσει όλη την αγωνιστική περίοδο!

Αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι ο Νας θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 15 ημέρες με τράβηγμα στη μέση, τελικά όμως διαπιστώθηκε πως υπάρχει πρόβλημα σε ένα νεύρο στο ίδιο σημείο και ο παίκτης θα παρακολουθήσει από τον πάγκο τη φετινή προσπάθεια της ομάδας του...

«Είμαι ιδιαίτερα απογοητευμένος μετά από αυτή την εξέλιξη γιατί το να παραμείνω υγιής και να αγωνιστώ χωρίς προβλήματα ήταν η προτεραιότητα μου για φέτος. Δούλεψα πολύ σκληρά γι’ αυτό αλλά αυτός ο τραυματισμός έκανε την κατάσταση μου εξαιρετικά δύσκολη. Αναγκαστικά φέτος θα υποστηρίζω την ομάδα μου από τον πάγκο και θα επικεντρωθώ στην αποθεραπεία μου για να μην αντιμετωπίσω ξανά παρόμοιο πρόβλημα», ήταν τα λόγια του Στιβ Νας, που είχε τονίσει πως η φετινή σεζόν θα ήταν η τελευταία της καριέρας του, ωστόσο στις δηλώσεις του δεν έκανε λόγο για αποχώρηση από την ενεργό δράση.

 

NBA Τελευταία Νέα