Περπέρογλου: «Χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής» (vid)

Περπέρογλου: «Χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής» (vid)

Gazzetta team
Περπέρογλου: «Χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής» (vid)
Ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του την Αναντολού Εφές, και τόνισε πως θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον.

«Θα χρειαστεί λίγος χρόνος προσαρμογής για μένα και την οικογένειά μου, καθώς βρίσκομαι για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας. Όλοι εδώ με υποδέχτηκαν πολύ φιλικά και σίγουρα βοηθά το γεγονός ότι στην ομάδα υπάρχουν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και ο Βαγγέλης Αγγέλου, αλλά και το ότι η ζωή στην Τουρκία μοιάζει με την Ελλάδα. Πιστεύω πως θα προσαρμοστώ γρήγορα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου», τόνισε αρχικά για να προσθέσει:

«Πιστεύω πως θα έχουμε μια δυνατή ομάδα. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας, απλώς θέλουμε λίγο καιρό για να γνωριστούμε καλύτερα. Είμαστε μαζί εδώ και περίπου ένα μήνα και περνάμε πολλή ώρα μαζί, ακόμη κι εκτός γηπέδου», πρόσθεσε.

Για τον όμιλο της Ευρωλίγκας είπε: «Είναι όλες καλές ομάδες. Έχουμε μεγάλα ταξίδια στη Ρωσία και τη Λιθουανία, που δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα. Αλλά αν θέλουμε να περάσουμε θα πρέπει να πάρουμε τις νίκες που χρειάζονται και θέλουμε να προοδεύουμε διαρκώς».

Τέλος, για το αν αποτελεί για τον ίδιο στόχο να κατακτήσει την Ευρωλίγκα με τρίτη διαφορετική ομάδα, κάτι που έχει πετύχει μόνο ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, δήλωσε: «Είναι μεγάλο το κίνητρο. Ο Σάρας ήταν από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη και είμαι περήφανος που υπήρξα συμπαίκτης του. Είμαστε μια νέα ομάδα και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».