Νέιμικ: «Έτοιμοι για τη νίκη»

Νέιμικ: «Έτοιμοι για τη νίκη»

bet365

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ για την πρώτη επίσημη εμφάνιση της ομάδας μπροστά στον κόσμο του κι ο Ντου Νέιμικ ελπίζει να βγάλουν στο παρκέ όσα έχουν δουλέψει.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική της Β' Φάσης του Κυπέλλου (7/10, 17:00) κι ο Ντρου Νέιμικ θεωρεί πως η ομάδα του είναι έτοιμη όπως δήλωσε στο arisbc.gr:

«Περιμένουμε με ανυπομονησία το πρώτο φετινό ματς μπροστά στον κόσμο μας. Θέλουμε να δείξουμε τη δουλειά που κάνουμε τόσο καιρό και είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε. Το Κύπελλο είναι σημαντική διοργάνωση για την ομάδα μας. Τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της χρονιάς είναι γι’ αυτόν το θεσμό και δουλεύουμε σκληρά για να προχωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

Αρχικά πρόκειται για κόντρα ανάμεσα σε δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν καλό αντίπαλο, ο οποίος έχει επικίνδυνους σουτέρ και καλούς παίκτες στο πικ εντ ρολ. Θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ με μεγάλη σοβαρότητα και ελπίζουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Όσο για τον κόσμο: «Θέλουμε να δούμε τον κόσμο μαζικά στο γήπεδο και ανυπομονούμε να ζήσουμε τη συμπαράστασή του. Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα παλέψουμε σκληρά και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε, να προσφέρουμε ένα καλό θέαμα και να χαροποιήσουμε τους φιλάθλους μας».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα