Βασιλειάδης: «Η Εθνική έχει σπουδαίο μέλλον!»

Βασιλειάδης: «Η Εθνική έχει σπουδαίο μέλλον!»

bet365

Ο Κώστας Βασιλειάδης πιστεύει πως η Εθνική ομάδα έχει σπουδαίο μέλλον μπροστά της και πως θα τα πάει πολύ καλύτερα στο Eurobasket 2015.

O άσος της Ουνικάχα μίλησε στο fibaeurope.com για την επιλογή του στην Εθνική ομάδα για το Mundobasket 2014 της Ισπανίας: «H σκέψη του να μην επιστρέψω στην Εθνική ομάδα είχε περάσει από το μυαλό μου, κυρίως επειδή κοβόμουν συνήθως στο τέλος της προετοιμασίας της ομάδας κι επειδή θα ερχόταν νέο αίμα.

Μίλησα όμως με τον Φώτη Κατσικάρη, μου εξήγησε τι περιμένει από μένα κι ήμουν χαρούμενος από αυτά που άκουσα. Είναι η μεγαλύτερη τιμή για κάποιον να αγωνιστεί με τα χρώματα της χώρας του».

Ο Κώστας Βασιλειάδης τόνισε πως η ομάδα έχει σπουδαίο μέλλον: «Πιστεύω ότι δείξαμε έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού κι όλα αρχίζουν από τον προπονητή, στο τι ήθελε να αλλάξει από την ομάδα, τη φιλοσοφία του, τους παίκτες που επέλεξε και τον τρόπο που θέλει να δουλέψει.

Πιστεύω ότι ο προπονητής έκανε πολύ καλή δουλειά το καλοκαίρι. Έφερε νέα παιδιά, αλλά κράτησε και παίκτες που έχουν μεγάλη εμπειρία και τους εξήγησε καλά τι θέλει από αυτούς. Πιστεύω ότι η ομάδα θα έχει πολύ σπουδαίο μέλλον κι από τον επόμενο χρόνο στο Eurobasket 2015 θα τα πάμε πολύ καλύτερα».

Όσο για την Ουνικάχα: «Ο κόουτς πιστεύει σε μένα κι αυτό μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση».

 

Τελευταία Νέα