Αισιόδοξος για τη νέα σεζόν ο Τζος Σμιθ

Αισιόδοξος για τη νέα σεζόν ο Τζος Σμιθ

Φάνης Παναγιώτου
Αισιόδοξος για τη νέα σεζόν ο Τζος Σμιθ

bet365

Η έλευση του Τζος Σμιθ δημιούργησε προσδοκίες, ωστόσο οι Ντιτρόιτ Πίστονς δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα πέρυσι. Ο ίδιος θεωρεί πως φταίει η θέση κυρίως και πως φέτος -ως PF- θα προσφέρει περισσότερα.

«Δεν είχα παίξει στην θέση του σμολ φόργουορντ από τότε που μπήκα στο ΝΒΑ, οπότε ήταν μία ξένη θέση για εμένα. Δεν θα πω ότι οι αριθμοί μου έπεσαν εξαιτίας αυτού του γεγονότος, αλλά σίγουρα ήταν μία πρόκληση όλο αυτό που έγινε πέρυσι», είπε αρχικά ο φόργουορντ των Ντιτρόιτ Πίστονς.

«Πέρυσι έπρεπε να κάθομαι κυρίως στις γωνίες και να σουτάρω τρίποντα. Παίζοντας όμως φέτος στην θέση του πάουερ φόργουορντ θα μπορέσω να αξιοποιήσω την ικανότητά μου να κάνω τους συμπαίκτες μου καλύτερους, κάτι που θα μας βοηθήσει ως ομάδα. Μου αρέσει να κερδίζω. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίσουμε. Είμαι team player», συμπλήρωσε ο Τζος Σμιθ.

Για να καταλήξει λέγοντας πως: «Όποιος και αν είναι ο ρόλος μου, ό,τι και αν κάνω, πρέπει να προσπαθήσω να τον φέρω σε πέρας. Διαφορετικά ο κόουτς θα με αποσύρει στον πάγκο για να καταλάβω τί ήταν αυτό που μου ζήτησε να κάνω».

 

NBA Τελευταία Νέα