Ικανοποιημένος ο Ράντονιτς από την προετοιμασία

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ικανοποιημένος ο Ράντονιτς από την προετοιμασία
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς από την Παρασκευή θα έχει πλήρες ρόστερ στις προπονήσεις του Ερυθρού Αστέρα αφού επιστρέφει και ο Κάλινιτς.

Ο Γιάκα Μπλάζιτς (αγωνίστηκε με την Σλοβενία) από χθες συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις του Ερυθρού Αστέρα και την Παρασκευή (19/09) θα ενσωματωθεί και ο Νίκολα Κάλινιτς (Εθνική Σερβίας). Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονιτς είναι πολύ ικανοποιημένος από όσα βλέπει από τους παίκτες του μέχρι στιγμής σε προπονήσεις και φιλικά. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας στα τέσσερα φιλικά που έχει δώσει, έχει νικήσει Τσάτσακ, Παναθηναϊκό και Στρασμπούργ και ηττήθηκε από την Μπάγερν.

Ο Ράντονιτς ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, «Στην Γαλλία παίξαμε σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά με ποιοτικούς αντιπάλους όπως η Μπάγερν και ο Παναθηναϊκός. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα πρέπει αν δουλέψουμε περισσότερο ώστε τα παιδιά που έλειπαν στο Μουντομπάσκετ να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία μας. Φυσικά χρειάζεται προσοχή διότι είναι αρκετά επιβαρυμένοι».