Ρεκαλκάτι: «Έτοιμος για τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός»

Φάνης Παναγιώτου
Ρεκαλκάτι: «Έτοιμος για τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Κάρλο Ρεκαλκάτι, προπονητής της Βενέτσια, που αντιμετώπισε τους «ερυθρόλευκους» σε φιλικό προετοιμασίας.

Αναλυτικά, όσα είπε ο πολύπειρος Ιταλός coach στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός (olympiacosbc.gr):

«Ήταν εύκολο παιχνίδι και για εμάς και για τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός μπορεί να άλλαξε παίκτες το καλοκαίρι, αλλά ο προπονητής και το σύστημα παραμένουν τα ίδια. Έχουν κερδίσει δύο φορές την Ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια και είναι μια από τις σπουδαιότερες ομάδες στην Ευρώπη. Εμείς είχαμε κάποιες απουσίες, αλλά ο Ολυμπιακός δεν μας έδωσε κανένα δικαίωμα» σχολίασε ο προπονητής της Ρέγιες Βενέτσια και συμπλήρωσε: «Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι έτοιμος αν και είναι ακόμη αρκετά νωρίς. Είναι έτοιμοι για το «εύκολο» παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (γέλια)».

Το φιλικό της Τρίτης (16/09) ήταν το opening game για την ιταλική ομάδα και το γήπεδο γέμισε ασφυκτικά: «Για τη Βενετία και την ομάδα μας ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή να παίξουμε με τον Ολυμπιακό. Ναι μεν ο κόσμος ήθελε να δει για πρώτη φορά την ομάδα μας, αλλά ήθελε κυρίως να δει τον σπουδαίο Ολυμπιακό και φυσικά να δει από κοντά τον τεράστιο Βασίλη Σπανούλη. Ο κόσμος μας αγαπάει το μπάσκετ, αλλά δεν έχει την ευκαιρία να βλέπει κάθε μέρα τέτοια μεγάλα αστέρια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα