Mundobasket 2014 - Γαλλία και Σερβία για μία θέση στον τελικό

Φάνης Παναγιώτου
Mundobasket 2014 - Γαλλία και Σερβία για μία θέση στον τελικό

bet365

Η Γαλλία και Σερβία έφτασαν ως… αουτσάιντερ στην τετράδα του Mundobasket 2014 και απόψε (23:00, ΑΝΤ1 & OTE Sport 3) θα δώσουν «μάχη» για μία θέση στον μεγάλο τελικό του τουρνουά.

Οι ΗΠΑ έκλεισαν -όπως αναμενόταν- θέση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού ξεπέρασαν το εμπόδιο της Λιθουανίας και σήμερα (23:00, ΑΝΤ1 & OTE Sport 3) θα μάθουν τον αντίπαλο τους.

Γαλλία & Σερβία θα «μονομαχήσουν» στον αποψινό ημιτελικό (23:00, ΑΝΤ1 & OTE Sport 3), με τους Πρωταθλητές Ευρώπης να αφήνουν εκτός συνέχειας τους διοργανωτές Ισπανούς, στη μεγαλύτερη -έως τώρα- έκπληξη της διοργάνωσης…

Από την άλλη, η Σερβία τερμάτισε 4η στον πρώτο όμιλο, ωστόσο στη συνέχεια η απόδοση της ομάδας του Σάσα Τζόρτζεβιτς ανέβηκε κατακόρυφα, με τις νίκες κόντρα στην Ελλάδα και τη Βραζιλία να έρχονται πολύ εύκολα!

*Ο χαμένος της αποψινής (23:00, ΑΝΤ1 & OTE Sport 3) αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει τη Λιθουανία στον μικρό τελικό του τουρνουά.

**Σερβία και Γαλλία αναμετρήθηκαν και στο πλαίσιο της πρώτης φάσης, με τους «μπλε» να φτάνουν στο θετικό αποτέλεσμα με 74-73 και τους Σέρβους να έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία!

 

Τελευταία Νέα