Mundobasket 2014 - Το καταραμένο Palacio de los Deportes (vid)

Mundobasket 2014 - Το καταραμένο Palacio de los Deportes (vid)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Mundobasket 2014 - Το καταραμένο Palacio de los Deportes (vid)

bet365

Η Μαδρίτη είναι αφιλόξενη για την Ρεάλ και την Εθνική Ισπανίας αφού στο Palacio de los Deportes μόνο αποτυχίες έχουν.

Το να παίζεις στην έδρα σου είναι πλεονέκτημα. Το κοινό είναι με το μέρος σου, γνωρίζεις κάθε γωνιά του γηπέδου και τα «σπόρια» όταν χρειάζεται τα παίρνεις από τους διαιτητές.

Όλα αυτά ισχύουν εκτός αν έχουμε να κάνουμε με το Palacio de los Deportes της Μαδρίτης το οποίο καλό θα ήταν οι ιθύνοντες τόσο της Ρεάλ όσο και της ισπανικής ομοσπονδίας να ξανασκεφτούν να το χρησιμοποιήσουν.

16/9/07

Οι Ισπανοί φιλοξενούν ουσιαστικά την Ρωσία στον τελικό του Ευρωμπάσκετ το 2007. Φυσικά και είναι το μεγάλο φαβορί διότι και ομάδα διαθέτουν και στην έδρα τους παίζουν. Φευ...

Ο Τζέι Αρ Χόλντεν έχει διαφορετική άποψη και φροντίζει να απογοητεύσει μία ολόκληρη χώρα η οποία πανηγύριζε την πρωτιά πριν καν το τζάμπολ.

13/3/08

To Final 4 της Ευρωλίγκας γίνεται στην Μαδρίτη. Η Ρεάλ έχει δαπανήσει πολλά χρήματα ώστε να διεκδικήσει το τρόπαιο στο γήπεδό της, αλλά Μακάμπι και Ολυμπιακός είχαν διαφορετική άποψη. Οι Μαδριλένοι ξεκίνησαν το Top 16 με ρεκόρ 3-1, αλλά στις 13/3/08 η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα τη νικήσει στο Palacio de los Deportes στην παράταση (χάρη σε ένα απίστευτο τρίποντο του Γιοτάμ Χαλπερίν στην εκπνοή. Τελευταία αγωνιστική στο ΣΕΦ ήταν ο Ολυμπιακός που τη νίκησε αφήνοντας εκτός καν διεκδίκησης μίας θέσης στο Final 4 το οποίο η ίδια διοργάνωνε.

10/9/14

Το Mundobasket 2014 είχε κοπεί και ραφτεί για να συναντηθούν Ισπανοί και Αμερικάνοι στο Palacio de los Deportes για τον τελικό. Μάλιστα αρκετοί ήταν αυτοί οι οποίοι αμφισβητούσαν την ανωτερότητα των ΗΠΑ. Ο Μπορίς Ντιο είχε διαφορετική άποψη με τους Γάλλους να ξενερώνουν μία ολόκληρη χώρα η οποία έβαζε... το χέρι της στη φωτιά για τον τελικό με τις ΗΠΑ.

17/5/2015

Το Palacio de los Deportes θα φιλοξενήσει το Final 4 της Ευρωλίγκας το 2015. Η Ρεάλ φαντάζει (και είναι) το πρώτο φαβορί για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου. Μήπως να το ξανασκεφτούν; Μήπως να αιτηθούν να γίνει αλλαγή έδρας; Μήπως να το γκρεμίσουν οι ίδιοι οι Ισπανοί για να φύγει και η κατάρα που κουβαλάει για το μπάσκετ της χώρας τους;

 

Τελευταία Νέα