Σπανούλης: «Να παίξουμε ελκυστικό μπάσκετ» (vid)

Σπανούλης: «Να παίξουμε ελκυστικό μπάσκετ» (vid)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Σπανούλης: «Να παίξουμε ελκυστικό μπάσκετ» (vid)
Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στη media day του Ολυμπιακού για τη σεζόν που έρχεται, για τη φιλοσοφία της ομάδας καθώς επίσης και για την Εθνική Ελλάδας. Η καμέρα του gazzetta.gr βρέθηκε στο ΣΕΦ.

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στους για τη φετινή προσπάθεια του Ολυμπιακού και ανέλυσε τους στόχους τους οποίους θα επιδιώξει να υλοποιήσει τους στόχους του τη νέα σεζόν. Ο «Kill Bill» δεν γινόταν να μην αναφερθεί και στην προσπάθεια της εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αρχικά για πώς είναι να συμμετάσχει στην προετοιμασία της ομάδας του από την έναρξή της, καθώς τα προηγούμενα καλοκαίρια φορούσε ενίσχυε τις προσπάθειες της Εθνικής, «Είναι κάτι καινούριο. Δυστυχώς, έπρεπε να το κάνω. Δεν μπορούσα να βοηθήσω την Εθνική ομάδα. Είχα το πρόβλημα τραυματισμού. Οι γιατροί συνέστησαν ξεκούραση και αποθεραπεία. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια κάνω προετοιμασία με την ομάδα και προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Είμαι πολύ καλύτερα τώρα. Πιστεύω το γόνατό μου να μην έχει ξανά ενοχλήσεις».

Στη συνέχεια ο Σπανούλης ανέφερε πώς «θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα κυνηγήσει όλους τους στόχους. Να προσφέρουμε ωραίο μπάσκετ που θα το ευχαριστιέται ο κόσμος και να παίρνουμε αποτελέσματα».

Ο «ερυθρόλευκος» γκαρντ κλήθηκε να σχολιάσει και την κλήρωση του Κυπέλλου, η οποία έφερε αντίπαλο τον Ολυμπιακό με τον Παναθηναϊκό και αν αυτή επηρεάζει την προετοιμασία των ομάδα: «Καλύτερα να ρωτήσετε του προπονητές. Εμείς καλούμαστε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες τους. Αυτοί ξέρουν πώς να μας έχουν έτοιμους. Εμείς καλούμαστε να προετοιμάσουμε το σώμα και το μυαλό μας αρκετά γρήγορα στην χρονιά για ένα νοκ άουτ παιχνίδι που σε ένα μεγάλο ποσοστό θα μας φέρει πιο κοντά στον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Εχουμε τις απουσίες των παιδιών που παίζουν στις Εθνικές ομάδες. Κοιτάμε να δουλεύουμε σωστά. Περιμένουμε και τους διεθνείς να γυρίσουν και – όλοι ευχόμαστε – με κάτι μεγάλο για την χώρα μας, να συνεχίσουμε τις προπονήσεις και να είμαστε έτοιμοι».

Οσον αφορά την Εθνική Ελλάδας, ο Σπανούλης τόνισε: «Είναι μια καινούρια ομάδα με παιδιά που διψούν για επιτυχίες. Είναι ένα κράμα έμπειρων και νέων παικτών. Δεν χρειάζεται να τους βάζουμε παραπάνω πίεση. Αυτό που κάνουν το κάνουν πάρα πολύ καλά και είμαστε όλοι μαζί τους».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα