Mundobasket 2014 - Φερνάντεθ: «Εμείς το... μειονέκτημα με το Ιράν και την Αίγυπτο»

Γιάννης Ράμμας
Mundobasket 2014 - Φερνάντεθ: «Εμείς το... μειονέκτημα με το Ιράν και την Αίγυπτο»

bet365

Ο Ρούντι Φερνάντεθ εξήγησε πως η Ισπανία τρέφει σεβασμό προς κάθε αντίπαλό της, μεταξύ τους το Ιράν κι η Αίγυπτος, αφού το άγνωστο καθιστά επικίνδυνες αμφότερες τις ομάδες.

Οι πρώτες αγωνιστικές του α' ομίλου του Mundobasket 2014 θέλουν την οικοδέσποινα Ισπανία ν' αντιμετωπίζει κατά σειρά το Ιράν (30/8, ΟΤΕ Sport 4) και την Αίγυπτο (31/8, ΟΤΕ Sport 4). Παρότι το 2-0 φαντάζει σίγουρο, ο Ρούντι Φερνάντεθ εξήγησε πως δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι και στην προκειμένη περίπτωση το μειονέκτημα το 'χει ο ίδιος κι οι συμπαίκτες του.

«Θα 'ναι δύσκολα, επειδή είναι άγνωστοι αντίπαλοι. Γνωρίζουμε ελάχιστα γι' αμφότερες τις ομάδες, αλλά σ' αυτές τις περιπτώσεις η συμμετοχή σ' ένα Mundobasket τις κάνει να βγάζουν τον καλύτερο εαυτό τους» είπε στα ισπανικά Μέσα ο 29χρονος άλλοτε NBAer της Ρεάλ Μαδρίτης και συνέχισε: «Πρέπει να σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και το καλό για την ομάδα μας είναι πως πάντα το κάνει. Σίγουρα θα επρόκειτο για ψέμα, αν έλεγα πως το κίνητρο είναι ίδιο όταν αντιμετωπίζουμε τις ΗΠΑ, αλλά αυτό είναι σε βάρος μας. Μπορούν να σε ξαφνιάσουν και πρέπει να το ξεπεράσεις, ώστε να τις νικήσεις».

 

Τελευταία Νέα